OLD

Lectii de dans

Tot timpul mi-am dorit sa fac cursuri de dans. Inca de mica . Am fost usor dezamagita in copilarie , mama mea a avut de ales intre a ma trimite la cursuri de dans sau cursuri de karate  , dar din cauza ca cele de dans erau ceva mai scumpe nu si-a permis sa ma trimita la cursuri de dans.
Vrei si tu sa urmezi cursuri de dans ? Atunci trebuie sa alegi cu grija scoala la care vrei sa urmezi astfel de cursuri. Trebuie sa gasesti profesori care sa se ocupe cu adevarat de tine , sa stie exact cum sa-ti explice pe intelesul tau si mai ales sa nu-si piarda rabdarea atunci cand esti mai stangaci sau cand pur si simplu nu pricepi miscarea.
Una dintre scolile care mi-au inspirat incredere este “Scoala de dans Latino Time ” locul in care “Bucurestiul invata sa danseze.
Ca adult beneficiezi de cursuri de dans pentru incepatori , semi – intermediari , intermediari , avansati si coregrafie. Dar si copii pot lua cursuri de dans la scoala Latino Time , atat pentru incepatori cat si pentru intermediari.
Urmeaza sa ai o nunta si vrei sa-ti impresionezi invitatii cu dansul tau ? Atunci poti lua lectii private astfel incat intr-un timp foarte scurt sa asimilezi cat mai mult.
Si ceva care pe mine m-a cucerit sunt cursurile de bachata – pur si simplu m-am indragostit de acest dans. Poti urma cursuri de bachata si salsa pentru incepatori , intermediari si avansati . Deasemenea poti urma si cursurile de tango pentru incepatori si intermediari.
Si ca tot a venit vorba de bachata . Ce spuneti de Kizomba ? Daca iti place acest dans poti participa la workshopurile ce se desfasoara intr-un weekend ( sambata si duminica ) timp de 6 ore. Gasesti mai multe detalii aici . Deasemenea poti alege din workshopuri de Salsa  pentru incepatori ( vineri , sambata si duminica – 9 ore )  , Cha – Cha – Cha  ( vineri , sambata si duminica – 9 ore  )  pentru intermediari , Quick – Step ( sambata si duminica – 9 ore )  pentru incepatori si Tango pentru avansati ( vineri , sambata si duminica – 9 ore ) . Mail multe detalii despre aceste workshopuri gasesti in sectiunea Cursuri de dans – Workshopuri tematice.
Daca te-ai hotarat in perioada 1 – 10 octombrie beneficiezi de 50 Ron reducere la abonamentele Promo Plus , Promo si Promo Plus de weekend. ( 16 sedinte / 2 luni ) . Iti poti alege o grupa care sa corespunda cu programul tau .
Daca esti o persoana foarte ocupata si vrei sa inveti sa dansezi in intimitatea casei tale sau pur si simplu vrei sa te perfectionezi ( sa studiezi si inafara orelor de curs )  poti opta pentru cursurile de dans in format video , pe DVD . Sunt 4 volume , le poti comanda separat sau poti alege pachetul complet .
Iti desfasori activitatea in domenii cultural – sportive sau recreative cum ar fi dans modern , dans de club , aerobic , gimnastica , yoga , balet , etc. poti opta pentru inchirierea salii  fie ca esti persoana fizica sau juridica.
Latino Time este o scoala destul de cunoasta in media . In plus dansul inseamna sanatate si buna dispozitie , este probabil cea placuta forma de miscare .
In cazul in care esti nemultimit / a de calitatea cursurilor acestei scoli din diverse motive ( neprofesialismul personalului , curatenia din sali , etc.  ) , la finalul primei lectia de dans vei primi inapoi contravaloarea abonamentului .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *