OLD

O noua masina de spalat

In ultima vreme electrocasnicele mele au inceput sa se cam strice . Ce-i drept sunt si destul de vechi .
Masina de spalat are zilele numarate . De ceva timp scoate un zgomot infernal , parca se pregateste sa decoleze .
Asa ca trebuie neaparat sa o schimb . M-am uitat pe site-ul celor de Elanko  si am gasit o masina de spalat buna si la un pret avantajos . Mai tineti minte masinile de spalat de Albratos ? Da pentru cei care nu stiu , inca mai exista .
Masina spalat incarcare frontala Albatros AWM1051A+ ( caci la ea fac referire ) are o capacitate de 5 kg ( rufe uscate ) , afisaj electronic , 1000 de rotatii pe minut , clasa energetica clasa A+ , 15 programe de spalare ( printre care spalare rapida , auto-echilibrare tambur si optiune fara stoarcere ) . , eficienta de spalare clasa A si clasa C pentru eficenta stoarcere …mai multe detalii . Beneficiezi de 24 de luni garantie 
In plus in aceasta perioada este la pret promotional de 784.90 in loc de 969.90 .
Elanko.ro este un magazin de incredere , lucru dovedit prin cei 11 ani online. In plus daca nu esti multumit de produs sau daca aceasta este defect primesti banii inapoi in maxim 31 de zile lucratoare ( daca produsul nu este deteriorat si insosit de toate celelalte accesorii livrate ) .
Asadar daca vrei o masina de spalat ieftina si buna iti recomand acest produs sau arunca un ochi pe site pentru ca sigur vei gasi ceva care sa-ti satisfaca nevoile .

Masina de spalat cu incarcare frontala Albatros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *