OLD

Perfect pentru copilul meu

Cand vine vorba de copii nostri ne dorim intotdeauna tot ce e mai bun . Atunci cand vine vorba de ei nu facem niciodata rabat de la calitate si suntem mult mai atenti atunci cand alegem anumite produse.
Ai auzit de BabyTrend ? Daca nu intra acum pe acest site , pentru ca vei gasi o multime de lucruri interesante pentru copilul tau si ai avantul de a gasi tot ce ai nevoie intr-un singur loc .
Eu intotdeauna mi-am dorit ( si inca imi doresc ) sa ii fac viitorului meu copil un camera speciale care sa-i reflecte atat varsta cat si personalitatea . Sa aibe spatiul lui .
Asa ca pentru el as face un mic efort si as lua un patut bebe , din lemn cu un design vesel si deosebit si deasemenea mobilier care sa se asorteze perfect cu acest patut . Materiale din care sunt confectionate aceste paturi sunt de inalta calitate , in conformitate cu noile reglementari UE si nu pun bebelusul in pericol . Montarea se face rapid , gratarul este foarte solid . Vopsele folosita pentru acestea sunt pe baza de apa . Asadar o multime de avantaje .
De asemenea foarte important este si un scaun auto . Foarte important pentru confortul copilului dar mai ales pentru piata acestuia . Insa si parinti au un avantaj pentru ca stam mult mai linistit privind siguranta acestora . Pe BabyTrend gasesti o multime de scaune auto , cu preturi variate pentru orice buzunar . Indiferent de varsta sau greutatea copilul tau vei gasi scaunul auto perfect pentru copilul tau ( 0 – 13 kg , 0 – 18 kg , 9 – 25 de kg , 9 – 36 kg , 15 – 36 kg dar si scaune auto cu Isofix . In plus cu accesoriile pentru scaune auto ( pe care le gasesti tot pe acest site ) poti face calatoria copilului tau mult mai distractiva .
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele Babytrend de Black Friday , astfel vei fi primul care va putea achizitiona produsele dorite la un pret mult mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *