OLD

Cantonament la Straja

O escapada la munte este intotdeauna binevenita , mai ales daca include si diferite activitati fie ele sportive sau recreative . Daca le combina pe amandoua e si mai bine . ­čÖé
In ultima vreme se pune mare accent pe team building, tabere pentu scolari , cantonamente , etc .
Din punctul meu de vedere o astfel de escapada la munte trebuie sa contina neaparat foarte multe activitati sportive ( catarari , drumetii , sky ) , pe langa momentele de relaxare ( cum ar fi un foc de tabara si muzica buna , o chitara si cateva voci bune trebuie neaparat sa fie prezente ) .De ce spun asta ? Simplu am un job sedentar , 80 % din timp stau pe scaun si miscarea ar fi foarte buna .
Un cantonament la munte este intotdeauna binevenit . Intotdeauna e bine sa te antrenezi in aer curat , sa schimbi peisajul , parca iti da mai multa putere si antrenamentul devine mult mai usor si distractiv.
Vila Alpin Straja , gazduieste cu drag astfel de activitati . Ce ai spune de o team building la Straja sau un cantonament la Straja ?
O vila frumoasa de 3 stele, incadrata de un peisaj natural de vis . In plus gazduieste o multime de activitati de grup . Ai la dispozitie mai multe partii de ski , sala de conferinte ( de 60 de locuri ) , restaurant .
Gazdele sunt primitoare si amabile si credeti-ma ca acest lucru conteaza enorm de mult . Iti face sederea mult mai frumoasa si relaxanta . Daca ai nenorocul sa dai peste gazde mai putin amabile pleci cu un gust amar si cateva amintiri neplacute .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *