OLD

Cartea intre modern si vetust

Cartile imbina utilul cu placutul . Citesti de placere , afli lucruri noi , pareri noi , idei care intr-un fel sau altul iti schimba viata.
Cartile imbina modernul cu vechi . Carti noi , bestseller , cu intamplari si personaje de actualitate care ne atrag tocmai pentru ca avem impresia ca totul se intampla chiar acum in fata ochilor nostri . Carti vechi , scrise in urma cu zeci ani , in care ciudat sau nu inca ne regasim , din care ne dam seama ca lumea nu era atat de diferita nici in trecut . Carti care ne ajuta sa ne imaginam exact cum era o anumita epoca .
Cum ar fi sa te plimbi pe o strada in care aceste lucruri sa se imbine perfect  , sa gasesti tot ceea ce cauti , tot ce-ti face placere . O strada pe care mergi linistit relaxandu-te , pecare trebuie sa o vizitezi ori de cate ori simti nevoia , o strada pe care neaparat trebuie sa te plimbi cu regularitate .
Pentru pasionati de literaturi exista o astfel de strada , accesibila oricui colectia Strada Fictiunii de la Editura ALL. O colectie care imbina perfect 4 sectiuni . Clasic , Contemporan , Bestseller sau Crime ? Atunci aceasta colectie este exact ceea ce cauti . Aici vei gasi cel mai bun prieten , cel mai bun mod in care te vei putea relaxa .
M-am plimbat si eu pe aceasta strada si am remarcat foarte multe carti care merita citite. Diavolul in rochie albastra de Walter Mosley pare sa fie aceea carte care te tine in suspans pana la final . In care esti mereu curios sa aflu ce se mai intampla , o carte interactiva in care intrebarile curg si raspunsurile apar exact atunci cand te astepti mai putin .
O a doua carte ar fi Domnisoara Einstein de Philip Sington . Ma atrage perioada in care are loc actiunea ( 1933 ) . Un thriller in care suspansul pare sa fie la el acasa si lucrurile suprinzatoare apar la tot pasul .
Da , intotdeauna mi-a placut sa citesc si mi-au placut cartile pline de suspan , iar aceasta colectie pare sa fie exact ceea ce caut , tocmai de aceea da ” Strada fictiunii ar trebui intens circulata ” .

Aceasta postare participa la SuperBlog 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *