OLD

Epoca internetului

Traim in epoca internetului si  vitezei si acest lucru nu mai e un secret pentru nimeni.  Suntem dependenti de gadgeturi si internet .
Fie ca suntem acasa , la munc . pe strada . in metrou suntem aproape mereu conectati la internet .
Lucrurile au evoluat atat de mult . Imi aduc aminte cu drag de vremea in care nu aparusera telefoanele si internetul . Ieseam afara si ne jucam in aer liber , alergam , ne suiam in copaci . Daca vroiam sa cheman pe cineva afara ne strigam pana raguseam . Sau in cazul meu si al celei mai bune prietene , eu ieseam pe holul blocului , ea iesea pe geam si ne intelegeam prin semne .
Preferam sa stam la taclale in timp ce ne plimbam sau beam un suc pe o banca in parc , in loc sa vorbim pe Facebook . Preferam sa ne jucam ” Ratele si vanatorii ” ,  “Frunza” , ” Castelul” , ” Leaspa ” si alte jocuri ale copilariei decat sa stam in fata unui monitor jucand Counter Strike .
Ne certam cu parinti sa ne lase macar inca un sfert de ora afara , in loc sa ne certam ca nu ne lasa mai mult la calculator.
Insa aceea epoca a apus si acum trebuie sa ne obisnuim cu cea noua . Azi te poti conecta la internet de aproape oriunde cu ajutorul unor routere wireless Oricat de mult ne-am impotrivi , lumea se invarte in jurul internetului . Si de ce sa nu recunoastem unele lucruri au devenit mult mai usoare datorita lui .

Dovada stau si multudinea de magazine care comercializeaza cu succes produse IT&C. Unul dintre ele este si magazinul MediaDOT.ro . Au o oferta variata pentru iubitori de gadgeturi , produse de calitate si preturi foarte bune .
Insa vom ramane mereu cu amintirile placute din copilarie cand nu existau telefoane mobile si internet si sa ne gandim ca fara internet toate aceste lucruri nu s-ar fi schimbat

Aceasta postare participa la Super Blog 2014 .

(1) Comment

  1. Cami says:

    Ai dreptate chiar suntem in epoca internetului , dar e un rau necesar .
    Dar in primul rand iti multumesc ca mi-ai amintit de copilarie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *