OLD

Miradex – Ofera valoare lemnului

Daca esti in cautarea unor experti in prelucarea lemnului si structuri lemn atunci Miradex este alegerea ideala .
A fost infiintata in anul 1992 , au propriul birou de proiectare si un atelier independent asigurand producerea de componente si subansambluri  dedicate constructiilor din lemn , cum ar fi ferme industrializate  cu placi multicui pentru acoperisuri , plansee prefabricate din lemn , elemente dulgheresti pentru sarpante si panouri prefabricate tip ‘sandwich’ pentru case din lemn.
Calculele si desenele tale sunt pregatite de ingineri pentru a fi in conformitate cu proiectul tau si verificate de softuri de specialitate .
Toate produsele sunt livrate sub forma de kit complet ( structurile industrializate in sistem MiTek ) si beneficiezi gratuit de proiectare de rezistenta . Optional poti alege montaj cu echipa specializata . De asemenea sunt asigurate servicii precum consultanta la montaj de catre un inginer sau o persoana calificata in domeniu si tratament lemn in fabrica sau pe santier .
Mitek este un program de proiectare si calcul structural pentru lemn .
Materiale utilizate pentru prelucarea fermelor industrializate in sistem MiTek sunt din lemn masiv , acesta fiind sortat pe categorii . Se mai folosesc si conectori multicui si elemente de prindere din otel prin imbinarea placilor .
Printre produsele pe care le gasiti la Miradex se numara ferme doua pante – sarpante simple ; ferme tip foarfeca pentru extra spatiu ; ferme monopanta , ferme mansarda ; ferme pentru hale , constructii comerciale , industriale si zootehnice ; ferme pentru proiecte atipice ; grinzi cu zabrele pentru plansee si sarpante ; capriori pentru sarpante ; cherestea pentru constructii .
Cat despre aplicatii puteti opta pentru pereti prefabricati , plansee industriale , sarpante , proiecte hale , proiecte masarda , hale industriale , mansarde .
Este foarte simplu sa lucrezi cu acestia pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa trimiti planurile tale cu tot cu observatiile de care arhitectii trebuie sa tina cont . In maxim 24 de ore veti primi un proiect complet  al structurii, cu ferme industrializate din lemn si elemente tip ‘framing’.
Datorita folosirii soft-ului RuffCon – TrusCon ( este un soft dezvoltat de compania MiTek specializat în proiectarea şi calculul sarpantelor industrializate din ferme ) timpul de proiectare si calcul este redus semnificativ . Gratie eliminarii elementelor de sustinere interioara veti obtine un spatiu deschis mai mare . Multumita eliminarii pierderilor de material lemnos si optimizarii acestuia costurile sunt vizibil diminuate .
Tehnologia MiTek folosita ajuta la  realizarea unei game foarte variate de ferme pentru toate categoriile de constructii .
Niciodata nu veti fi constransi in alegerea solutiilor la tema de proiectare . Aveti posibilitatea de a cre spatii foarte mari fara popi si stalpi de sustinere cu deschideri pana la 40m folosind secţiuni
mici de lemn , datorita sistemului de imbinare al lemnului cu placi multicui  .
Toate aceastea si multe altele recomanda Miradex ca fiind una dintre cele mai bune alegeri .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *