OLD

Persoanele nascute pe 4 – Zodiacul zilei de nastere

Persoanele nascute in ziua de 4 a lunii sunt foarte prudente , se gandesc cu mare grija la toate actiunile si consecintele lor si cred cu tarie in principiile lor de viata . Este foarte greu sa-i convingi sa urmeze o alta cale , daca nu cred in ea . Santajul sentimenal este singura modalitate prin care poti face o asemenea persoana sa se razgandeasca. Oricate argumente ar primi , aceste persoane prefera sa ramana la deciziile lor , chiar daca le regreta mai tarziu . Dar se inseala foarte rar . Planeta Saturn le confera acea putere vizionara prin care simt ca ceea ce fac va avea un final fericit . Sunt capabile de riscuri , dar calculeaza cu exactitate pierderile in asa fel incat sa nu aiba foarte mult de suferit . Nu sunt niciodata atrase de jocuri de noroc , speculatii si barfe .

FIRI HOTARATE SI GRIJULII 

Pastreaza o linie de mijloc
Cei nascuti in zilele de 4 se straduiesc sa fie impartiali si obiectivi , sa pastreze o linie de mijloc in situatiile critice . Sunt buni judecatori pentry pricinile altora , pentru ca au rabdarea sa asculte ambele parti . In ceea ce priveste propriile probleme , gasesc cu greu un compromis , tocmai pentru ca sunt foarte atasati de convingerile lor . Renunta la principiiile lor , la cele mai simple doar , numai de dragul persoanelor pe care le iubesc cu pasiune.  Sunt inzestrati cu abilitati matematice , le place fizica si mecanica si nu se indeparteaza de bunul simt al legilor sociale . Cu toate acestea sunt in stare sa mearga si impotriva curentului , daca au o mare incredere in utilitatea si frumusetea scopului urmarit .

Urmaresc cu incapatanare obiectivele propuse 
Muncesc din greu pana la epuizare fizica si psihica pentru a-si atinge obiectivele , si tind sa devina perfectionisti . Cum nu toate lucrurile in viata lor vor iesi asa cum le-au visat  , risca sa fie excesiv de critici cu ei insasi si severi cu persoanele cu care nu i-au ajutat .

Culori preferate : albastru electric , alb , pastel
Cristale norocoase : granat , agate
Zile favorabile : duminica si marti
Cifre deosebite : 4 , 40, 49 , 58 , 67 , 76
Planetele zilei de 4 : Uranus si Saturn

Interpretare : astrolog Medeea

Vezi si :

Persoanele nascute pe 1
Persoanele nascute pe 2
Persoanele nascute pe 3
Persoanele nascute pe 5
Persoanele nascute pe 6
Persoanele nascute pe 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *