OLD

Persoanele nascute pe 6 – Zodiacul zilei de nastere

Persoanele nascute in data de 6 a lunii apreciaza frumusetea sub toate formele ei : frumusetea fizica , frumusetea sufleteasca , mintile sclipitoare , si mai ales , manifestarile artistice si estetice . Marea lor bucurie , in timpul liber , este sa mearga la teatru , sa citeasca o carte buna sau se plimbe intr-un muzeu . Chiar daca nu au posibilitatea sa-si petreaca astfel zilele libere , nevoia lor de frumos se recunoaste in modul in care isi decoreaza casa si in modul in care se imbraca . Sunt inzestrati de natura cu trasaturi atragatoare si au adesea o privire senina si fericita care te fascineaza .

IUBITOARE DE ARTA SI MUZICA

Pun accent pe buna intelegere cu cei din jur 

Planeta Venus , care guverneaza cea de a sasea zi a lunii , sporeste intuitia si afectivitatea . Nativi acestei zile incearca sa se faca placuti de toata lumea si sa aiba relatii bune cu toti cei pe care ii cunosc . Colaboreaza usor chiar si cu persoanele pe care altii nu le inteleg . Ei au rabdarea necesara sa discute si sa contribuie la planurile lor . Au un anumit simt al reponsabilitatii care ii face sa fie atenti la tot ce se intampla in jur si la persoanele care pot comite greseli daca nu sunt supravegheate . Simpatia , armonia , intelegerea sunt cuvintele de ordine din viata celor nascuti pe 6 .

Atrag iubirea ca un magnet

In familie si cu prietenii sunt iubiti si respectati . Rareori se intampla ca persoanele nascute pe 6 sa aiba un caracter greu de tolerat . In general ei sunt cei care pun mare accent pe relatiile de prietenie , chiar daca unele din ele s-au racit . Nu le place sa piarda nici un prieten asa cum nu le place sa vada niciun mebru al famileica se indeparteaza de cei dragi . De obicei , ei sunt cei care tin familia unita , organizeaza petreceri si reuniuni pentru a ale da ocazia celor mai tineri sa cunoasca valorile morale traditionale . Sunt persoane atragatoare si ii cuceresc imediat pe membrii sexului opus. Inca din adolescenta pot avea relatii apropriate , iar pana la 25 de ani , pot fi deja casatoriti .

Culorile preferate : alb , crem , roz , trandafiriu
Cristale norocoase : diamant , safir , cuart alb
Zile favorabile : vineri , sambata , miercuri
Cifre deosebite : 6 , 15 , 24 , 33 , 42 , 51 , 60 , 69
Planeta zilei de 6 : Venus

interpretare : astrolog Medeea


Vezi si :

Persoanele nascute pe 1
Persoanele nascute pe 2
Persoanele nascute pe 3
Persoanele nascute pe 4
Persoanele nascute pe 5
Persoanele nascute pe 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *