OLD

Persoanele nascute pe 7 – Zodiacul zilei de nastere

Cei nascuti in ziua de 7 a lunii sunt persoane introvertite , dar foarte atente la oamenii din jurul lor . Au un spirit de observatie foarte fin si percep nuantele unor expresii pe care ceilalti le ifnora . Sunt greu de pacalit pentru ca simt imediat cand un om este nehotarat si cand incearca sa minta . Din cauza acestei abititati , nativii zilei de 7 capata cu mare greutate incredere in oameni . Sunt sceptici , privesc mai intai latura neplacuta sau intunecata a lucrurilor si abia pe urma cauta perspevtiva mai frumoasa.

FIRI ANALITICE SI PRECAUTE

Prefera linistea si ordine

Cine se naste pe 7 are un caracter hotarat si are un stil anume de a rezolva lucrurile la cre nu renunta decat in conditii cu totul speciale . Sunt persoane mai retrase so detesta oamenii bagaciosi , care le invadeaza intimitatea si le ocupa timpul liber . Multi dintre cei nascuti pe 7 sunt introvetiti din cauza timiditatii . Au un numar restrans de prieteni sau chiar deloc , fiind fericiti numai cu familia si cu preocuparile lor zilnice . Nu le plac petrecerile , nuntile si evenimentele la care sunt obligati sa faca noi cunostinte . Prefera sa fie lasati in pace in coltul retras , de unde se amuza observand comportamentul celor din jur .

Citesc si studiaza cu aviditate

Nativii zilei de 7 sunt calatori singuratici . Le place sa exploreze noi tinuturi , sa descopere curuozitati istorice sau geografice . Iar daca nu au bani sa pece din tara se inchid in casa cu atlase si carti despre domeniile preferate . AU idei originale despre religie , credinta , stiinte oculte . Le place sa afle noutatile si vestile cu adevarat deosebite care vin din toate colturile lumii , dar nu le place sa-si schimbe stilul de viata . Multi dintre ei pot deveni profesori excelenti , deoarece prefera compania copiilor si a tinerilor interesati sa studieze , decat a adaultilor care isi pierd interesul pentru stiinta si arta . Din aceeasi cauza , pot fi si parinti minunati , interesati de educatia si cultura generala a copiilor lor .

Culorile preferate : nuantele inchise de verde
Cristalele norocoase : turcoaza , ochi de tigru , crisoberil
Zile favorabile : luni si joi
Cifre deosebite : 7 , 16 , 25 , 34 , 43 , 52 , 61 , 70 , 79
Planetele zilei de 7 : Saturn si Neptun

Vezi si :

Persoanele nascute pe 1
Persoanele nascute pe 2
Persoanele nascute pe 3
Persoanele nascute pe 4
Persoanele nascute pe 5
Persoanele nascute pe 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *