OLD

Zodiacul zilei de nastere – Persoanele nascute pe 5

Persoanele nascute in cea de a cincea zi a lunii sunt firi libere , chiar libertine , aflate mereu in cautarea noutatilor . Multe dintre aceste persoane sunt foarte inteligente , dar nu-si folosesc darurile native in scopuri benefice . Isi risipesc energia si isi folosesc mintea pentru siretlicuri si jocuri usoare din care sa castige multi bani . Sunt fericite numai cand sunt libere , ca atare se casatoresc tarziu si cauta parteneri care sa nu le ingradeasca deloc libertatea de miscare . L place sa se mute dintr-un oras in altul dupa cum apar oportunitatile profesionale , isi schimba des serviciul sau mai fac nste cursuri sa lucreze si in alte domenii .

SPIRITE NELINISTITE

Se joaca lejer cu banii
Cei nascuti in data de 5 sunt impulsivi si vorbesc adesea fara sa gandeasca bine la ce spun . ii ia gura pe dinainte si regreta prea tarziu gafele pe care le comit . Se descurca in orice situatie tensionata si mai ales in conditiile in care profitul sau averea lor sunt in pericol . Au o abilitate iesita din comun sa inmulteasca banii pornind de la investitiile altora , de aceea multi dintre ei sunt fascinati de cazionouri si de jocuri la bursa . Sunt inventivi si curiosi . Nicio schimbare in atitudinea prietenilor nu le scapa si nu au liniste pana nu afa ce se intampla cu ei . Inclusiv in relatiile de dragoste , cauta sa afle care sunt intentiile ascunse ale partenerilor daca primesc un cadou surpriza .

Sunt gata oricand de drum 
Planeta Mercur are o influenta puternica asupra lor si le transmite vibratii disociate , lipsite pe armonie , nervoase . De aceea , aceste persoane sunt tot timpul in miscare , nelinistite sa gaseasca ceva nou de facut . Plictiseala este o stare de spirit foarte rara pentru ele si nici nu le place sa piarda prea multe ore dormimd . Cu toate acestea , emana tot timpul energie si dau impresia ca sunt gata oricand sa porneasca pe un drum nou .

Culori preferate : verde
Cristale norocoase : smarald , acvamarin , jad , jad verde
Zile favorabile : miercuri , vineri , sambata
Cifre deosebite : 5 , 14 , 23 , 32 , 41 , 50 , 59 .
Planeta zilei de 5 : Mercur


interpretare astrolog Medeea


Vezi si :

Persoanele nascute pe 1
Persoanele nascute pe 2 
Persoanele nascute pe 3
Persoanele nascute pe 4
Persoanele nascute pe 6
Persoanele nascute pe 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *