OLD

Izolarea termica

In special iarna , izolarea termica are un rol foarte important cand vine vorba de confortul nostru . Si cand spun confort ma refer la cel termin . Locuim intr-o tara in care in fiecare an , frigul este la el acasa , avem temperaturi cu mult sub minus , tocmai de aceea este necesar sa apelam la izolarea terminca a locuintelor si nu numai . Insa izolarea terminca ajuta si pe timpul verii pentru ca pastreaza racoarea in interior .
Cand vine vorba sa alegem cele mai bune produse si servici cand vine vorba de izolarea termica , misiunea noastra poate parea dificila , din cauza faptului ca in ultima vreme , atfel de firme apar una dupa alta .
E-izolatii este o firma romaneasca cu capital privat care a fost infiintata inca din 2005 . Se ocupa cu importul si distributia de materiale moderne pentru izolatii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, cat si de diverse materiale de izolatii pentru constructii destinate cladirilor comerciale, rezidentiale, industriale, hoteliere si pentru instalatii tehnologice.
Deoarece au rezistat mai bine de zece ani pe o piata in continua crestere denota incredere si profesionalism si calitate .
In plus in portofoliul acestora intra cladiri foarte cunoscute din Bucuresti si nu numai , cum ar fi Sky Tower , de pe Bd.Barbu Vacarescu , Stadionul National , Biblioteca Nationala , SemaPark , Hypermaketurile Auchan , Carrefour , Real si Cora , Rafinaria Petromidia , Fabrica de anvelope Continental din Timisoara si multe altele .
Pe E-izolatii iti poti alege produse pentru izolarea cladirilor rezidentiala , nerezidentiale si indrustiale.
Un aspect foarte important pentru orice client este costul . Acestia au preturi foarte bune , tocmai de aceea sunt printre primele alegeri ale celor care apeleaza la izolarea termica .
Vei gasi : pachete termosistem fatada cu preturi incapand de la 33,50 Ron , pachet termoizolatii mansarda cu preturi incepand de la 25,05 Ron , izolatii seminee cu preturi incepand de la 95,38 de lei , izolatii tehnice ( aer conditionat , ventilatie , acoperire si protectie , protectie la foc , industria farmaceutica si alimentara , aplicatii solare , refigerare , etc. dar si accesorii) , termosistem fadada , izolatii acoperisuri si mansarde , izolatii fatade ventilate , izolatii pereti de compartimentare , izolatii fundatie , izolatii acoperisuri tip terasa , izolatii pereti exteriori tip casete metalice , izolatii plansee si pardoseli, sisteme gips carton , tencuieli decorative .
Pintre poducatorii pe care ii poti gasi pe site , peste 10 , se numara : Weber , Isover , Ursa , Baumit .
Practic aici vei gasi universul izolatiilor la preturi negociabile . Produsele sunt mereu in stoc , astfel nu vei avea probleme cu lipsa acestora si nu vei nevoit sa te reorientezi sau sa astept sa nesfarsit livrarea acestora . Si ca tot a venit vorba de livrare , aceasta este foarte rapida .
Comandarea produselor de acest tip poate fi usor dificila , mai ales pentru aceea dintre noi care nu cunosc acest domeniu , insa acestia au un formular de comanda usor , cu explicatii la fieacare pas . In plus o echipa tanara si dinamica este intotdeauna dispusa sa te ajute in alegerea celor mai bune produse , destinate nevoilor tale .
In fiecare luna vei beneficia de promotii de nerefuzat , spre exemplu la orice termosistem comandat primesti cadou un cutin pentru taiat vata .
Si pentru ca cel mai bine este te convingi sigur de seriozitatea unui produs sau a unui servici pe invit sa intri pe site click aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *