OLD

Oferta decembrie – Yves Rocher

Luna de luna Yves Rocher ne rasfata cu tot felul de oferte si cadouri . Nici aceasta luna nu se lasa mai prejos , ba din contra , fiind luna cadourilor oferta este si mai tentanta .

  1. 35 % reducere la un produs la alegere , reducere ce se aplica celui mai scump produs din cosul de cumparaturi .  Promotiile,  seturile, a produselecu bulina verde si a produsele in editie limitata nu fac obicetul acestei reduceri .
  2. O surpriza la alegere din 6 pentru o comanda de minim 39 de lei: Surpriza secreta, in valoare de 105 RON, Lapte reparator pentru corp,  Set de 16 globuri de Craciun ,  Mascara Volum Vertiginos , Set de doua cani decorate festiv , Crema fundamentala de zi Anti-Age Global .
  3. O alta surpriza la alegere din 2 produse daca produsele comandate insumeaza minim 99 de leiApa de Parfum So Elixir Purple , Esarfa argintie si bratara maxi .
  4. Pentru o comanda de minim 99 de lei transportul este gratuit .
De asemenea pentru o comanda de minim 99 de lei beneficiezi de 2 produse la pret special de sarbatoare :
  1. Set de doua cani decorate festiv, la doar 14,9 RON
  2. Pledul moale si calduros, la doar 14,9 RON
In plus ai reduceri de pana la 40 % la seturile de ingrijire personala si de machiaj plus  o selectie in care veti regasi toate parfumurile si produsele parfumate .
Pe scurt o oferta de care chiar merita sa profiti in aceasta perioada .
Yves Rocher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *