OLD

Pregateste de acum cadourile de Craciun

Sarbatorile de iarna sunt foarte aproape , incetul cu incetul intram pe ultima suta de metri in ceea ce priveste cadourile pentru cei dragi .
Si cum traim in era tehnologiei , gadgeturile de ultima generatie sunt cele mai apreciate in acest moment . Daca si tu vrei sa cumperi astfel de cadouri ce ai zice de o tableta .

Sunt singura ca ai auzit de Goclever . Goclever este o firma infiintata acum mai bine de 7 ani , avand sediul in Polonia . Se ocupa cu productia si comercializarea celor mai inovative si calitative gadgeturi , si toate acestea la preturi accesibile pentru toata lumea . Printre produsele Goclever se numara : tablete , tablete pentru copii , smartphone-uri , notebook-uri si multe altele . De amintit ar fi si tabletele hybrid .
Curiozitatea m-a impins sa atunci o privire pe site-ul oficial al acestora . Am gasit o multime de tablete , prin care si multe pentru clasa bussines cu tastaturi .
Insa , in urma cu ceva timp stiu ca mi se pusese pata pe o anumita tableta , dar uitasem denumirea acesteia . Mai exact Goclever Aries 101. Are un ecran de 10.1inch ,rezolutie maxima de 1280 x 800 pixeli si 16M de culori. procesor QuadCore de 1.2 Ghz , Sistem de operare 4.4.2 Jelly Bean, GPS function . Cat despre conectivitate are atat Wireless cat si 3G . Ceea ce o face si mai interesanta , pentru ca vei putea fi conectat la internet oriunde si oricand . Sa vorbim putin si despre memorie 1GB Ram , respectiv 8GB stocare , slot de card de pana la 32 GB .
Bateria are o autonomie de aproximativ 7 ore.
Deasemenea o poti folosi si pentru a afectua apeluri . Tot ce trebuie sa faci este sa introduci sim-ul in tableta . Vine insotita de o aplicatie preinstalata pentru copii Aplicatie cu ajutorul careia cei mici poti invata sa numere , sa deseneze , sa scrie si multe alte activitati interesante si educative .
Datorita ecranului mare poti viziona filme si sa o folosesti pentru jocuri .
Acestea sunt doar cateva din specificatiile pentru care as achizitiona aceasta tableta . Dar sa nu uit totusi avantajul de a fi folosita ca ebook , tot datorita ecranului suficiente de mare .
Tableta Goclever Aries 101  a fost lansata la inceputul acestui an .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *