OLD

Food Panda – Comanzi dintr-un singur loc

Cand vine vorba sa comandam mancare fie la munca , fie acasa devine un pic dificil atunci cand nu stim exact la ce restaurant sa apelam .

Cautand pe internet iti apar o multime de firme de catering si nu stii pe care sa o alegi . Sau pur si simplu uneori te saturi sa comanzi mereu de la acelasi restaurant .
In asemenea situatii in ajutorul tau vin cei de FoodPanda . De ce ? Pentru ca aici gasesti o multime de restaurante intr-un singur loc , astfel cautarea ta devine mult mai usoara . Trebuie doar sa urmezi 3 pasi simpli : introduci adresa ta pentru a vedea restaurantele din zona ta , alegi restaurantul , selectezi modalitatea de plata . Apoi nu-ti ramane decat sa savurezi mancarea delicioasa .

Vei putea alege dintr-o lista destul de mare de restaurante . In plus in dreptul fiecarui restaurant vei gasi detalii despre durata estimativa a livrarii , costurile de livrare , comanda minina , modalitatile de plata .
De asemenea vei mereu la curent cu cele mai bune oferte ale restaurantelor tale preferate sau poti profita de aceste promotii pentru a comanda de la un alt restaurant care ti-a atras atentia.
Daca obinuiesti sa comanzi foarte des manacare atunci cel mia indicat ar fi util sa-ti instalezi aplicatia Food Panda . Aplicatia este gratuita . Mai multe detalii despre aceasta gasesti aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *