OLD

Cartile copilariei pe bicicleta

Probabil majoritatea dintre noi , am avut o copilarie plina de povesti . Fie ca ne citeau parinti sau bunici inainte de somn , fie ca le citeam singuri , intotdeauna am avut acces la cartile noastre preferate , la povesti noi din care puteam trage multe invataminte . Inca imi amintesc biblioteca bunicii , inca am acasa o biblioteca plina de carti . Stiu ca si voi aveti acelasi sentiment ca si mine .
Imagineaza-ti o lume a copilarie , fara povesti , fara carti ? Asa e ca pare dificil , pare o lume cam pustie ?
Din pacate sunt copii care nu au acces la carti ! Copii care isi doresc sa poate citi insa nu au ce .
Acum datorita unui eveniment unic in Romania si tu poti ajuta acest copii sa aiba aceeasi copilarie ca noi toti , sa aiba posibilitatea de a studia .
Cum ?
Asociatia Curtea Veche organizeaza un eveniment numit ” Cartile copilariei pe bicicleta ” , pe scurt un tur de 9 zile in 10 orase din Romania pentru a promova lectura .
Si tu te poti face parte din acest tur , atunci cand ajunge in orasul tau ! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti iei bicicleta si sa te alaturi celor care sustin acest eveniment , menit sa ajute la strangerea de fonduri pentru implementarea unui proiect national care sa-i apropie pe copii de lectura.  Mai multe detalii despre , data , ora si locatiile poti gasi aici .
Veti pedala alaturi de Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei, campionul national Alex Ciocan  , dar si alti ciclisti pasionati din mediul bussines .
De asemenea poti contribui la implementarea proiectului donand o suma cat de mica . Conturile in care poti face donatii le gasesti pe site-ul Asociatiei Curtea Veche ( click aici )
Poti ajuta si prin promovarea acestui eveniment , pe blogul tau , pe facebook , spunandu-le prietenilor sau colegilor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *