OLD

Castiga bani cu QuickMobile

Daca esti blogger , cu siguranta te-ai gandit macar o data sa faci bani cu blogul tau !
Din fericire , pentru noi bloggeri acum exista multe modalitati de a scoate ceva banuti din blogurile noastre . Unele mai profitabile , alte mai putin profitabile , unele serioase , altele care te fac sa ai dubii .
Poate una dintre cele mai folosite metode de catre bloggeri este marketingul afiliat . Despre o astfel de metoda am sa vorbesc azi !
Inainte de toate am sa explic putin ce inseamna marketingul afiliat . Pe scurt primesti bani pentru a promova anumite magine online . Poti primi comisioane din vanzare, lead, sau orice alta actiune stabilita in cadrul programului de afiliere de catre advertiser (cum ar fi CPC – cost per click sau CPM – cost pe mia de afisari ) .
De ProfitShare , probabil ati auzit deja . Este o platforma de marketing afiliat . Aici vei gasi unii dintre cei mai mari advertiseri din Romania . Nume mari si de incredere , datorita carora posibilitatea ca tu sa inregistrezi comisioane creste considerabil . Lucrurile sunt destul de simple . Iti faci cont pe Profitshare.ro . Dupa ce contul tau a fost aprobat , trebuie doar sa inserezi un cod in sablonul tau pe de blog . Vei avea acces la bannere , informatii detaliate despre promotiile in curs si multe altele . Daca aveti intrebari , va astept cu drag . Folosesc aceasta platforma si sunt multima . De asemenea puneti folosi rubrica contact disponibila pe platforma . Intotdeauna vei primi un raspuns promt si pe intelesul tau ! ( spun din proprie experienta )
De curand QuickMobile s-a alaturat Profitshare . QuickMobile, este unul dintre cei mai mari specialisti in tehnologie din Romania .
Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
Nu va fi greu sa promovezi Quickmobile , pentru ca mereu vei gasi reduceri pe care le poti recomanda cititorilor tai . Sigur vor fi incantati ! Spre exemplu in aceasta perioada exista si reduceri de 50 % .
In plus in perioada 1 aprilie – 30 aprilie cei mai harnici afiliati vor fi premiati :

  • Locul 1 :  Samsung Galaxy S6 32 GB negru
  • Locul 2 : Xiaomi MIPAD 
  • Locul 3 :Un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. 
  • Prin tragere la sorti : Nokia Lumia 2520
P.S. Marketingul afiliat iti poate aduce bani , insa este nevoie de munca , pentru a promova produsele si magazinele , dar si de rabdare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *