OLD

De 25 de ani alaturi de fermieri

Intr-o lume a computerelor si a comunicatiei online , Alcedo reuseste sa fie de 25 de ani alaturi de fermieri romani .
Da , consider ca este un lucru bun . De ce ? Pentru ca inca mai exista fermieri , care fac aceasta meserie cu pasiune . Si mai ales exista cineva care se dedica acestora zi de zi .
Cine este Alcedo ?
Alcedo cel mai mare distribuitor de produse pentru protectia plantelor si de seminte din Romania si unul dintre principalii jucatori pe piata de distributie de ingrasaminte. Peste 4000 de fermieri romani pe bazeaza pe aceasta companie . Sustin performanta in agricultura si investesc permanent in tehnologie
Ce ii recomanda ?

  • Peste 17.000.000 de hectare protejate doar in ultimii 10 ani
  • Impreuna cu fermieri romani au produs peste 10.000.000 de tone de grau ( doar in ultimii 10 ani ) – indeajuns pentru 1.5 miliarde de paini
  • Fermieri acestora au recoltat peste 7.000.000 de tone de porumb ( in ultimii 10 ani ) – suficient pentru 550.000.000 kg de malai
  • Tot impreuna au produs peste 1.800.000 de tone de floare soarelui ( doar in ultimii 10 ani ) – indeajuns pentru producerea a 72.000.000 de litri de ulei .
  • Sfecla pe care o recolteaza impreuna cu fermieri romani este suficienta pentru 125.000.000 de kg zahar 
Iar aceasta sunt doar cateva din lucrurile bune pe care le pot mentiona despre ei .
Insa cel mai important , cred ca este rezistenta pe o piata in continua scadere ( doar 20 % din toate firmele infiintate in anii 90 inca mai activeaza ) . 
Din punctul meu de vedere longevitatea unei companii inspira incredere si profesionalism , mai ales in zilele noastre .
Asadar , nu ne ramane decat sa ne spunem “La multi ani ” , pentru cei 25 de ani de activitate , alaturi de fermieri romani . Si sa le dorim cel putin inca 25 de ani alaturi de noi . Pana la urma sunt alaturi de noi toti , deoarece sustin natura !
Va invit sa vizitati pagina de faebook Alcedo , le puteti ura La multi ani si multumi ca sunt alaturi de Romania de 25 de ani . De asemenea puteti afla mai multe detalii despre aceasta companie . 

(1) Comment

  1. Marcel says:

    Interesant ! Bine de stiut ca mai exista firme de genul asta car culmea rezista in ziua de azi . Cum ai spus si tu de la atatea calculatoare ai impresia ca o crestm grau pe calculator .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *