OLD

Epilare definitiva chiar la tine acasa

Din pacate , in special noi femeile , cand auzim de epilare ne cam trec fiori . Da , ne trec fiori , pentru ca ne gandim la durere si la faptul ca este un procedeu pe care trebuie sa-l urmam , mereu si mereu .

Am vrea sa scapam de parul nedorit peste noapte , fara durere .
Din ce in ce mai multe femei apeleaza la epilarea definitiva . Bineinteles ca majoritatea merg la saloane . Totusi este o procedura destul de costisitoare , fie ca vorbim de bani , fie ca vorbim de timpul acordat . Sunt necesare mai multe sedinte .
Stiai ca poti apela la epilare definitiva chiar la tine acasa ?
Da acum achizitiona aparate speciale de epilare definitiva si le poti folosi chiar in confortul casei tale . Este o alternartiva mai ieftina si mai eficienta . 
Mai ieftin pentru iti cumperi aparatul , apoi trebuie iti poti achizitiona alte cartuse ( dupa terminarea impulsurilor ) . Cu toate acestea costurile sunt mult mai mici decat vizitele regulate la salon pentru a urma acest procedeu .
Mai eficienta pentru o poti face atunci cand ai timp , chiar la tine acasa . Astfel nu va mai fi nevoie sa pierzi timpul deplasandu-te la salon . In plus , cand vine vorba de propria persoana suntem mult mai meticulosi , asa ca vom acorda mult mai multa atentie pielii noastre , decat o cosmeticiana .
Cel putin acestea ar fi motivele pentru care prefer sa-mi cumpar un aparat de epilare definitiva , decat sa merg la salon .
Daca ar fi sa aleg , as opta pentru aparatul Silk’n Flash & GO . Il poti folosi pentru tratarea intregii suprafete a piele si este foarte eficient cand vine vorba de zonele mici si sensibile , cum ar fi : zona inghinala sau mustata . 
Are 2 cartuse , fiecare cu 1000 de impulsuri . In plus , L-as alege pentru ca are un senzor de detectare a nuantei pielii , am piele deschisa la culoare si foarte sensibila si acest senzor m-ar ajutatea foarte mult . Senzorul nu va lasa impulsul sa actioneze daca nuanta pielii tale nu este cea mai indicata .
Acum este si la reducere , asa ca daca v-am convins ar trebui sa profitati de aceasta reducere .
Voi ce ati alege ? Epilarea definitiva la salon sau chiar la voi acasa ? Ce metoda vi se pare cea mai eficienta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *