OLD

Copilarie , dulce copilarie

Uneori devin melancolica si ma gandesc la copilarie . Ma gandesc la aceea perioada cu zambetul pe buze si imi este atat de dor de acele vremuri , incat mi-as dori sa mai pot fi copil macar o zi .
Eram toata ziua ca niste furnicute , alergam de colo-colo , saream garduri , ne urcam in copaci .
Faceam atat de multa miscare , motiv pentru care eram si foarte sanatosi , dovada fiind faptul ca eram mereu rosii in obrajiori .
Spre exemplu , eu pe langa orele de sport de la scoala , unde jucam si handbal , mergeam la cursuri de karate – Kung Fu . Treaba asta a cu artele martiale a durat vreo 9 luni .
Dar pana la urma , cred ca sportul nostru preferat era joaca , afara , in fata blocului sau pe ulitele satului . In cazul meu , eram incojurata pe blocuri , nu a fost un impediment .
Tin minte , ca ajungeam acasa epuizata de atat alergat , mereu avea julituri in genunchi si coate . Sportul in copilarie consta in tot felul de jocuri : frunza , ratele si vanatori , leaspa , 1.2.3 la perete stai . Uneori reuseam sa exasperam toti vecinii cu tipetele noastre si cu toate ca ieseau si se luau de noi , dupa nici 10 minute joaca incepea din nou si o tineam asa pana seara . Cand ajungeam acasa datorita miscarii mancam cu pofta si aveam cel mai dulce somn .
Am crescut si miscarea pare sa nu mai fie atat de importanta pentru noi . Totusi daca iti place sa faci sport si esti din Brasov te invit sa participi la Cea mai mare ora de sport , sambata 11 iulie , in Piata Sfatului , incepand cu ora 11 . Antrenori din tara dar si din strainatate se vor ocupa de buna dispozitie pe tot parcursul intregului eveniment . Nici mai mult . nici mai putin de 12 ore de sport .
Printre activitatiile la care vei avea acces se numara :

  • Kangoo Jumps cu Ildiko Dosa
  • Rebound AAS cu Dana Boros
  • Khai Bo cu Adrian Borozan (Fitness Scandinavia)
  • Functional Training cu Cristina Androne si Ana Maria Guther (Fitness Scandinavia)
  • Steel Combat cu Fernando Gorini
  • Steel Tonic cu Fernando Gorini
  • Zumba cu Marius Grancea si Mihaela Opria
  • Onekor cu Mihaela si Marius

In plus poti participa si la a doua editie a Crosului Miscarea face bine . Poti alege din doua probe :

  • cros simplu si
  • cros cu obstacole, dar ambele pe o distanta de aproximativ 4km.
Startul se da din Piata Sfatului si tot in Piata Sfatului va fi si finish-ul . In plus , nu alergi doar pentru sanatatea ta ci si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni . Toti bani stransi , in urma inscrierilor ,vor fi donati acestui spital prin intermendiul Fundatiei Telekom . Locurile sunt limitate : 200 , asa ca grabeste-te si inscrie-te aici . 
Imi pare rau ca nu am fost pe faza cand acest eveniment a fost organizat si in Bucuresti . Asa ca daca sunteti din Brasov , va recomand in suflet sa participati la acest eveniment .
P.S : Pe 1 august 2015 Cea mai mare ora de sport va fi organizata in Mamaia !

(1) Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *