OLD

Violul se pedepseste si punct !

Am tot evitat sa scriu despre acest subiect . De ce ? Sincer , nu stiu . Probabil pentru ca unele lucruri sunt greu de exprimat in cuvinte .
Nu cred ca mai e un subiect secret pentru nimeni . Toti au auzit de fata de 18 ani din Vaslui violata de 7 barbati .
Eu sunt pur si simplu socata de tot ce aflu din presa .
Majoritatea satenilor ( oameni care probabil o cunosc pe aceasta fata de cand era de-o schiopa ) spun ca e vina ei ca a fost violata de 7 brute , e vina ei pentru ca s-a urcat in masina lor , pentru ca i-a provocat sau pentru ca are o reputatie indoleica .
Nu s-a urcat in masina cu 7 baieti , doar cu unul crezand ca o va duce acasa . Din contra , a fost dusa pe un camp . Baiatul asa zis cuminte a mai chemat inca 6 prieteni , deh sa fie treaba , treaba .
Cum poti sa provoci un viol ? Daca ar exista o provocare din partea unei femei , inseamna ca ea isi da si acordul .
Si ce daca are o reputatie indoielnica ? Inseamna ca trebuie violata ? Da , sunt fete / femei care se culca cu multi barbati , dar cu acordul lor , pentru ca asa vrea ea sa-si traiasca viata . Are dreptul sa spuna oricand nu .
Si acum vine partea socanta . Cum poti sa iei partea unor animale ( de fapt as jigni animalele – au prea mult suflet si bun simti ) . Hai sa le spunem bestii cu chip de om , care au violat in repetate randuri , pana la lesin o fata de 18 ani . Sa spui ca sunt ‘baieti cuminti ca niste fete” , ca aceasta fata le-a distrus viata , atat lor cat si familiilor acestora . Saracuti , ei nici nu voiau sa o violeze , fata i-a obligat .
Sa faci grupuri pe Facebook pentru sustinerea bestiilor , in timp ce denigrezi victima ?
La viata fetei si a familiei acesteia cine se gandeste ?
Cum poti lua apararea unor baieti care numesc violul “sex surpriza” si sustin ca nu merita 5 ani de inchisoare pentru 5 minute de placere .
In ce lume traim ? Ce suflete au unii , de fapt oare au suflete ? Ce o sa se aleaga de noi , de copii nostri ? O sa traim printre monstri si nimeni si nimic nu o sa ne mai scape de ei , pentru ca sigur au fost provocati , ei nu au nicio vina .
Pentru cei care apara cei 7 baieti cuminti ca niste fete :
Oare cum o sa reactionati daca sora voastra , verisoara , prietena , sotia , mama ar trece prin ce a trecut aceasta tanara de 18 ani ? O sa luati partea violatorilor ?
Sunt atat de multe de spus si totusi e atat de greu , atat de socant incat devine greu sa te exprimi .
Sper doar ca cei 7 baieti sa fie pedepsiti , sa primeasca ceea ce merita pentru fapta lor .
Si mai sper ca intr-o buna zi sa ne descretim cu totii mintile , o  sa deschidem bine ochii !

(2) Comments

  1. Yasmine says:

    Astia merita torturati inainte sa mearga la inchisoare ! Ore intregi , asa cum au facut si ei cu fata aia ! Niste jegosi !

  2. Daca presa nu lua atitudine, pedepsele erau mici sau inexistente… Trist… Foarte trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *