OLD

Zodiacul zilei de nastere – Persoanele nascute pe 8

Nativii zilei de 8 sunt persoane ambitioase , care pun multa pasiuni in tot ceea ce fac . Sunt bataiosi si hotarati cand urmaresc un scop si nu accepta propunerile altora . Prefera sa faca totul singuri , decat sa modifice sau sa indrepte greselile facute de cei care se ofera sa ii ajute . Datorita faptului ca refuza  sa lucreze in echipa sau sa colaboreze cu oamenii care nu au acelasi interse cu ei , intentiile acestor persoane sunt adesea intelese gresit . Putin reusesc sa ii cunoasca indeaproape si sa se convinga ca un suflet cald si o fire deschisa .

TEMPERAMENTE CONTRADICTORII

Isi pierd increderea cand dau de greu 

Uneori persoanele nascute pe data de 8 sunt pesimiste si au nevoie de ajutor sa regaseasca bucuria lucrurilor mici si simple . Pesimismul lor este strans legat de esecul profesional sau sentimental . Cand nu reusesc sa rezolve o situatie legata de serviciu si stiu ca nu au sanse nici pe viitor , isi pier increderea in ei . Mult mai grava este situatia in care sunt parasiti de cei pe care ii iubesc . Este posibil sa nu mai incerce a doua oara sa aiba o relatie de lunga durata . Cand isi daruiesc inima , isi rasfata partenerii si inceraca sa le ofere tot ce este mai bun in viata lor .

Isi calculeaza cu grija veniturile

Nativii datei de 8 sunt entuziasti in familie si in dragoste  , dar foarte prudenti la serviciu . Isi calculeaza cu grija beneficiile si veniturile , astfel incat sa isi permita cat mai multe lucruri cu banii adunati . Sunt in stare sa stranga sume mari de bani , fara sa spuna nimanui , iar cand ai nevoie de ajutorul lor , te surprind cu amabilitatea cu care imprumuta bani . Viitorul lor este bine calculat , iar , cand apare un eveniment deosebit , universul lor de reguli este dat peste cap si prefera sa ii lase pe altii sa se descurce . Daca au un copil bolnav , daca sufera un accident sau pierd pe cineva drag , se comporta cu totul iesit din comun . Se enerveaza usor , isi pierd controlul , dau vina pe cine nu trebuie si nu reusesc decat sa incurce pe toata lumea .

Culorile preferate : albastru inchis , negru
Cristale norocoase : safirul albastru
Zile favorabile : miercuri , vineri , sambata
Cifre deosebite : 8 , 17 , 26 , 35 , 44, 53 , 62 , 71

Vezi aici si celelalte zile de nastere 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *