OLD

Dimineti cu iz oriental

Cand spun ” cafea ” , la ce te gandesti pentru prima data ? Cumva la licoarea aceea magica ce te trezeste in fiecare dimineata , fara de care ai impresia ca nu vei functiona pe timpul zilei ?!
Da , o putem numi o licoare magica .
Eu cand spun cafea ma gandesc la mai multe lucruri .
La diminetile acelea de cand eram mica si ma trezeam simtind mirosul cafelei preparate la ibric , cand mama ma lasa sa gust doar pentru ca ma uitam cu pofta .
Mi se pare ca ii da un iz oriental fiecarei dimineti .
Dar ca totul sa fie perfect cafeaua trebuie sa fie perfecta . Si pentru acest lucru avem nevoie de o cafea buna si cand spun buna nu ma refer neaparat la o cafea scumpa . Insa nu este singurul lucru care conteaza , importanta este si tehnica pe care o folosesti .
Si ca tot vorbeam de “iz oriental ” , nimic nu se compara cu vestita si apreciata cafea turceasca , sau cum spun unii ” cea mai buna cafea este cea la ibric ” .
Azi datorita tehnologiei evoluate putem savura o cafea la fel de buna ca cea turceasca folosind aparate moderne .
Cum ? Cu ajutorul cafetierelor Arzum Okka . Aceste cafetetiere reinvia magia cafelei la ibric , fara a nevoie sa apelezi la aragaz ci doar la un aparat profesional si modern . Are un design special si datorita faptului ca are o capacitate de 950 ml poti savura aceasta cafea delicioasa impreuna cu familia , prietenii sau colegii .
Cafetierele Arzum Okka le poti gasi in magazinul Market Online.ro la un pret special in aceasta perioada .
Chiar daca acum am alte prioritati , as cumpara o astfel de cafetiera . Design-ul ei , dar si tehnologia folosita ma duce cu gandul la povestea Şeherezadei . E ca si cum zi de zi cineva mi-ar spune o poveste si s-ar opri exact in momentul culminant , lasandu-ma in suspans pana a doua zi cand voi afla finalul si imediat dupa aceea ar incepe alta poveste . Si tot asa , o mie si una de dimineti savurand o cafea cu iz turcesc !
Daca si tie ti-e dor de o cafea buna te invit sa profiti de promotiile la cafetiere ale magazinului Market Online.

Aceasta postare participa la SuperBlog 2015 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *