OLD

Magia de a cucerii

Reteta magina pentru a cucerii persoana iubita ?

Se iau 2 mustati de pisicita ( atentie nu alergati pisica prin casa pentru a-i smulge mustatiile ) , praf de stele . Se amesteca si se lasa asa pana dimineata , cand mai adaugam cateva raze de soare si putin si racoarea si aerul curat al diminetii , asa ca sa fie totul fresh . Amestecam din nou . Si ingredientele speciale , multa dragoste si veselie .
Gata , potiunea magica este gata , acum iti mai trebuie putina determinare si sinceritate si persoana pe care iti doresti sa o cuceresti va fi a ta . 
Daca totusi nu te descurci ai nevoie de o asistenta .
Ea poate veni cu idei noi ! Ce spui de Katy Perry. Frumoasa asistenta a amestecat in palaria ei o pisicuta ( repet , nu alergati pisica prin casa 🙂 ) . zaruri , luna si stelele . Astfel a creat o potiune magica pe care a denumit-o Mad Potion .
Hmm…ce reteta o fi mai buna ? A mea sau a ei ?
Acum revenind cu picioarele pe pamant si lasand magia la o parte , Katy Perry chiar a gasit , intr-un fel sau altul o potiune care ne poate ajuta sa cucerim persoana dorita . Insa ea a fost concretizata intr-un parfum , mai exact parfumul Mad Potion .
Este un parfum lansat in aceasta toamna in colaborare cu Coty . Ca note de top regasim vanilla orchid , bujor , apple musk . 
Eu sunt curioasa sa-l incerc , voi ? Am cucerit deja persoana dorita si sunt fericita sa o am langa mine , dar un parfum in plus nu strica niciodata . 
Si pana la urma , se zice ca trebuie sa cuceresti zi de zi persoana iubita , pentru a pastra mereu vie magia iubiri si intelegerii .
Voi ce reteta magica folositi atunci va doriti sa cuceriti pe cineva ?
Era sa uit : iata si asistenta sexy de care vei avea nevoie in cazul in care nu gasesti reteta magica 
Aceasta postare participa la Super Blog 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *