OLD

Super promotii la incaltaminte

Anotimpul rece deja isi intra in drepturi , motiv pentru care trebuie sa ne pregatim cu haine groase si incaltaminte adecvate .
Modlet vine in ajutorul nostru cu mai multe promotii la incaltamintea de sezon si nu numai

  • Platesti pana la jumatate la incaltamintea de piele
Preturi incepand de la 69,90 Lei . Reduceri atat la incaltamintea de iarna cat si cea de vara . La incaltamintea de sezon ai reduceri chiar si de 290 de lei si transport gratuit . Peste 300 de produse in stoc . Oferta este valabila in limita stocului disponibil .
  • Cizme de iarna de la 79,90 lei
Peste o suta de modele de cizme de iarna cu preturi incepand de la 79,90 lei . Reduceri de pana la 56 % la unele modele . Vei gasi cizme pentru toate gusturile : inalte , cu toc sau fara , cu platforma , cu blanita sau diverse aplicatii .
  • Cizme UGG de la 59,90 lei
UGG sunt destul de populare la noi . Sunt comode , usoare si calduroase . Daca vrei sa-ti cumperi o pereche de cizme UGG profita de oferta celor de la Modlet pentru ca ai UGG-uri cu preturi incepand de la 59,90 lei . Diverse modele si culori te asteapta sa le achizitionezi . Peste 100 de modele disponibile .
  • Cizme de cauciuc de la 79,90 lei
Cine spune ca cizmele de cauciuc nu sunt chic ? In plus sunt foarte utile in anotimpul ploios , pentru ca avem certitudinea ca nu te vom uda la picioare .
La Modlet gasesti acum peste 3 de modele cizme de cauciuc cu preturi incepand de la 79,90 de lei .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *