OLD

Cel mai frumos cadou

In primul rand vreau sa spun ca imi pare rau ca nu am reusit sa ma spun Craciun Fericit si un An nou plin de bucurii , dar niciodata nu e prea tarziu , nu ?
Sper din suflet ca noul an sa va aduca bucurii , sa fiti sanatosi si voiosi si sa vi se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte .
Spuneam ca nu am apucat sa mai scriu pe blog . Postura de mamica mi-a cam ocupat timpul , mai ales ca suntem inca la inceput si inca de acomodam unii cu altii . Acum prioritatile s-au schimbat .
Ingerasul meu mai are putin si face o luna . A venit pe lume chiar in ziua de Craciun , cel mai frumos cadou pe care il puteam primi .
Sa fi parinte de un sentiment pe care nu-l poti descrie in cuvinte . Oferi si primesti dragoste neconditionata . Ce poate fi mai frumos de atat .
Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos si frumos si ca ne putem bucura impreuna de toate aceste momente , momente pe care le traiesti o singura data in viata . Tocmai de aceea vreau sa profit de fiecare clipa , sa-mi ramane totul intiparit in minte : primul zambet , prima strangere de mana .
Asa ca daca va ganditi ca anul acesta sa deviniti parinti , nu ezitati , va spun cu mana pe inima .

(2) Comments

  1. Sa va traiasca copilasul care a venit pe lume! Sa fie sanatos si voios si sa va bucurati de relizarile lui! 🙂

    1. Multumim frumos ! Asa sa fie . Multa sanatate si fericire si tie si familiei tale !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *