Cumparaturi Fashion Recomandari

5 rochii sub 100 de lei

O femeie nu are niciodată suficiente rochii . Intotdeauna se ivește o ocazie speciala si avem nevoie de o rochie la fel de specială .

Iata 5 rochii sub 100 de lei . Sigur vei gasi una și pe gustul tău .
Material: 95% polyester + 5% spandex
PRET : 80 de lei
In rochia Porcelain Princess vei arata absolut incantator. Rochia de culoare alba, croita sa cada usor pe liniile trupului, se remarca prin printul blue in motive traditionale. Combinatia dintre alb si blue aduce o doza de senzualitate extrema, fiind ideala pentru a o purta la orice ocazie speciala.
Material: polyester + spandex
PRET : 87 lei
Rochia de ocazie Maxi Glam este absolut incantatoare. Este realizata din dantela, un material de tip vintage, in combinatie cu captuseala de culoare deschisa si fusta din material de tip voal, rezultatul final fiind o tinuta uimitoare, perfecta pentru petrecerile exclusive de sezon.
Material: polyester + spandex
PRET : 91 de lei
  • Rochie Alba Montena
Rochia alba de ocazie Montena aduce in prim-plan senzualitatea feminina pura. Este un obiect vestimentar absolut incantatorr, realizat in intregime din materiale de culoare alba. Rochie de dimensiuni medii, gara maneci si cu decolteu cu design incantator, dantela fiind cea care aduce putin din tinutele de altadata. Spatele pe jumatate gol iti va oferi o alura usor sexy.
Material: polyester + spandex
PRET : 85 Lei
Pentru serile in care vrei ca sa fii sexy si senzuala alege sa porti aceasta rochia neagra Erica. Rochia este croita in dublu strat, primul este negru transparent, in timp ce stratul secund este realizat in nuanta rozalie, aduce un plus de senzualitate tinutei.
Material: polyester + spandex
PRET : 77 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *