OLD

Oferta de Paște la Bella Fashion & Living

Bella Fashion & Living este un magazin online ce comercializează haine , incaltaminte si accesorii second hand .  Eu am aflat de curând de acest magazin și cu puțină perseverenta găsiți și lucruri foarte interesante . De asemenea comercializează și haine noi .
Printe brandurile disponibile se numără și : Vero Moda , H&M , Berska , Mango , Zara , Massimo Dutti , etc .
Categoriile din care poți alege sunt următoarele : Haine dama și bărbați , încălțăminte damă și bărbați , produse pentru copii , accesorii , casa & deco .
Foarte interesant este și faptul că îți poți achiziționa anumite produse gratuit . Au mici defecte . Poți lua maxim 5 produse și vor fi livrate împreună cu restul produselor comandate .
În categoria Lichidare de stoc găsesti produse cu reduceri de 50 % sau 75 %
Și acum că am terminat cu descrierea pe scurt a acestui magazin să vă vorbesc puțin despre Oferta de Paște . Beneficiezi de reduceri între 30 % și 75 % la toate produsele . Promoția se desfășoară în perioada 19 aprilie – 29 aprilie .
Preturile pornesc de 2,79 lei la hainele de damă , 3,49 lei la hainele de bărbați , produsele pentru copii ponesc de la 0,69 lei , la accesorii prețurile pornesc de la 0,70 de lei . Incălțămintea are prețuri cuprinse între 3,49 de lei și 59,49 de lei .
Eu zic că merită să vă uitați puțin pe site-ul lor . Mai ales că transportul este gratuit la comenzi de minim 45 de lei .bellafashionliving.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *