Cumparaturi Diverse Recomandari

5 lucruri esențiale pentru o petrecere reușită

Dacă întrebi lumea care sunt cele 5 lucruri esențiale pentru o petrecere reușită , majoritatea vor răspunde : băutura și distracția .

Ei bine , eu nu o să le aloc primul loc . Eu cred că pentru o petrecere de pomină ai nevoie de :
  • Zâmbete , multă voie bună și lume pusă pe distracție
  • Familia și cei mai buni prietenu alături de tine
  • Diverse jocuri – face totul distractiv ,
  • Comunicarea – da este importantă pentru ca fiecare să se simtă bine . Din fericire suntem diferiți și avem plăceri și nevoi diferite . Fiecare se distrează în felul lui .
  • Băutura și mâncarea – da sunt importante și ele , dar cu măsură .
sursa foto : pernod-ricard.com

Prea multă mâncare te face sa devi mai leneș , fără chef sau mai bine zis cu chef de somn .

Prea multă băutură te poate face pe tine să te simți mai bine ( cel puțin pe moment – vai de tine a doua zi ) , dar în același timp te face să uiți anumite întâmplări . Si nu-i așa că ar fi păcat să uiți momente din viața ta ? Mai ales că alți vor ține minte aceste moment și se vor amuza copios . În plus prea multă băutură te poate face să scoți câteva cuvinte urâte , lucruri care îi vor răni pe ceilalți .
Cel mai bine , din punctul meu de vedere , este să bei puțin , dar ceva de calitate . Există o vorbă “Tot ce-i mult , strică! “
Și că tot am vorbit atât de băutură , ar fi drăguț din partea mea să vă anunț că recent s-a lansat noul Ballantine’s Brasil : o combinație delicată între aroma naturală, răcoritoare a lime-ului şi notele dulci, cremoase, de vanilie, măr și miere ale whisky-ului scoțian.
Sună bine , nu ?

Împreună cu noul Ballantine’s Brasil a apărut si platforma www.brasilshake.ro , unde poți câstiga o excursie în Scoția . Vei vizita distileria Ballantine’s înpreună cu alți trei prieteni .

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în tragerea la sorți este să înscrii codurile unice de pe sticlele Ballantine’s Brasil . Mai multe detalii despre acest concurs găsesti pe site-ul lor .

Sincer , eu abia aștept să-l încerc , chiar dacă nu sunt o împătimită a băuturilor alcoolice .

P.S. Nu uita să bei responsabil .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *