Jurnal de mamica Recomandari Review

Jurnal de mămică – Crema pentru fundulet

Ca viitoare sau proaspătă mămică sigur de te vei lovi de această întrebare : ” Ce cremă pentru funduleț este cea mai bună ? “.
Nu aș ști să spun care este cea mai bună cremă pentru copilul vostru , însă vă pot spune ce cremă a funcționat de minune pentru bebelușul meu .
Întainte de naștere , am întrebat în stânga și-n dreapta ce cremă mi se recomandă , mai ales că trebuia inclusă în bagajul de maternitate .
Majoritatea mi-au recomandat Bepanthen , chiar și asistentele din maternitate , așa că am ales această cremă și tare mă bucur .
Până acum , la aproape 9 luni nu am avut probleme cu eritemul fesier , nu s-a iritat nici măcar o dată .
Eu îl spăl după fiecare scaun . Evit pe cât posibil să folosesc servețelele pentru bebeluși . Poate că și acest lucru ajută . Pur și simplu consider că apă și săpunul sunt mult mai benefice .
Eu nu regret că am ales această cremă , deși uneori alte mămici îmi recomadă alte mărci . La noi a funcționat și cu siguranță nu o voi schimba , cel puțin nu acum .
Totuși aș vrea să precizez că fiecare copil este unic , pielea este diferită și nu tuturor le face bine această cremă .
O puteți folosi și pentru sâni , atunci când alaptați . Trebuie doar să înlăturați orice urma de crema înainte de a începe alăptarea . Calmează zona . Eu am folosit-o , atunci când am rămas fară Garmastan și a fost ok .
În plus eu o folosesc și atunci când îi apar diferite iritații pe piele , calmează rapid roșeața . Are pielea puțin mai sensibilă și aproape că nu e zi în care să nu aibe ceva pe piele .

Iată ce spun ei :
Bepanthen unguent îngrijește și sprijină refacerea pielii sensibile din jurul scutecului , forrmând o barieră fină și de durată , ce permite pielii să respire , protejând-o totodată de factorii iritanți ce pot provoca eritem fesier . Se utilizează și pentru îngrijirea sânilor la femeile care alăptează ; înlăturați urmele de unguent înaintea alăptării .

Ingrediente :
aqua, lanolin, paraffinum liquidum, petrolatum, panthenol 5% (provitamina B5), prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci), cera alba, cetyl alcohol, stearyl alcohol, ozokerite, glyceryl oleate, lanolin alcohol.

Eu îl achiziționez de obicei , ori din farmacie ori când am timp dau o fugă la Farmacia Tei , pentru că acolo este mult mai ieftin.
În Farmacia Tei tubul de 30g costă 17,5 Ron și cel de 100g este 35 Ron , mult mai ieftin decât în farmaciile normale .
Sau il mai puteți achiziționa online din Farmaciile Dona . În plus au și niște pachete promo foarte interesante . Iată linkurile
Bepanthen unguent 5 % 30g – 24,50 Ron
2 bucBepanthen 5% unguent 100g + Biberon Avent Cadou – 89,50 Ron ( 2 pachete de 100 g unguent + biberon de 125 ml )
Bepanthen 5%-ung. x 100g+Afrin Pure See 20ml – 52,00 Ron ( Afrin poate fi folosit încă de la vârsta de 2 săptămâni )

În rest vă pot spune că în Farmaciile Catena îl găsiți la 55,00 Ron și la Belladona este 53,00 Ron ( tubul mare ) .

O altă cremă pe care am mai folosit-o și a fost ok este Sudocrem. Singurul lucru care îmi displace este că are un miros destul de puternic . Eu consider că nu este ok pentru o astfel de cremă .
O găsiți deasemenea in Farmacia Tei , prețurile pornesc de la 18,00 Ron .
În Farmaciile Dona o puteți găsi aici . Prețurile pornesc de la 19,50 Ron .

Voi ce cremă folosiți pentru puiuții vostri ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *