Cumparaturi Diverse Jurnal de mamica Recomandari

Jurnal de mămică – Haine gravide

De curând o prietenă foarte bună m-a întrebat unde poate găsi o geacă de iarnă pentru gravide . Și eu am căutat multă vreme , mai ales că am născut în decembrie și am prins ceva vreme friguroasă .
Tocmai de aceea m-am gândit că ar fi util pentru toate viitoarele mămici să creez un articol cu câteva magazine online de unde puteți cumpăra haine pentru gravide , dar și pentru perioada în care vor alapta .
Așa că să nu mai lungim vorba . Iată câteva magazine : ( click pe numele magazinul pentru a fi redirecționată direct către magazin )

  • EvaChic – un site dedicat mămicilor și viitoarelor mămici . Veți găsi atât haine pentru gravide , cât și pentru perioada în care alaptați . În plus , tocmai și-au lansat conlectia de toamnă-iarnă .
  • Mama Boutique – așa cum îi spune și numele este tot un magazin online dedicat mămicilor și viitoarelor mămici . Aici veți găsi atât haine pentru gravide și pentru cele care alăptează , cât și haine dedicate remodelării corporale de după naștere .
  • BonPrix – peste 170 de articole dedicate femeilor însărcinate . Prețurile sunt extrem de accesibile , pornesc de la doar 23 Ron . 
  • Zoot – au o categorie special dedicată femeilor gravide . Acest site il recomand în special mămicilor ce preferă hainele de firmă – outlet .
  • Emag – cei de la Emag au de asemenea o mulțime de haine pentru graviduțe , dar și pentru cele care alăptează . Prețurile sunt accesbile . 
  • StarShiners – Da chiar și cei de la StarShiners au hainuțe pentru gravide . În special rochițe extrem de frumoase și chic .
  • Bogas – Și ei au câteva hainuțe simpatice pentru gravide .
  • H&M – ultimul , dar nu cel din urmă este H&M . Întotdeauna am văzut lucruri foarte drăguțe la ei .
Aceastea ar fi magazinele pe care le-am frecventat în perioda în care eram gravidă . Magazine pe care vi le recomand cu căldură .
Dacă știți și alte magazine aștept cu drag recomandările voastre. Ele vor fi adăugate în lista de mai sus .
sursă foto : www.photosbysri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *