Fashion Recomandari

Black Tie : Sobru ? Sau poate nu

Ei bine , când spui Black Tie , imediat te gândești la o ținută sobră , elegantă , lipsită de culoare .
Totuși , în ziua de azi lucrurile au mai evoluat puțin și uneori poți să te mai joci puțin cu anumite stiluri . Asă că poți aduce culoare și rafinament cu ajutorul unor accesorii colorate și alese cu bun gust . Atenție , însă , dacă ai o rochie mai împoțonată sau în culori stridente , nu alege prea multe accesorii și încearca să fie cât mai finuțe .
Black Tie , te face să te gândești doar la evenimente extrem de importante la care participă doar persoane la fel de importante.
Cu toate acestea , chiar și o nuntă cere ca dress code : Black Tie .
Când vine vorba de astfel de evenimente , majoritatea apelează la anumite combinații clasice , pe care cu siguranță cu toți le cunoasteți .
Hai să le luam pe rând…

Femeile aleg cel mai adesea clasicele rochii negre , combinate cu pantofi rosii sau și mai simplu : all black . Da , e drept little black dress nu trebuie să lipsească din garderoba noastră , dar totuși ar trebuie să avem curaj să facem și alte combinații .
Pantofi cu toc sunt un must have , așa că aici putem să devenim puțin mai îndrăznete și să alegem o culoare mai diferită .
Iata o combinație aleasă de mine…

Da , am renunțat la clasici pantofi roșii și am ales o culoare ceva mai țipătoare . Nu uitați că în ultima vreme nu mai este obligatoriu să asortați geanta cu pantofi , așa că ele nu trebuie să mai aibe acceași culoare. Totuși , alegeți combinații care să se potrivească din punct de vedere cromatic . Toate cele 3 articole de mai sus le găsiți pe site-ul Answear .
Pentru că rochia nu este chiar foarte simplă , puteți să vă limitați la accesorii. Niște cercei lungi și o brățară finuță ar fi perfecte .

Și acum să trecem puțin și la bărbați…
Cel mai adesea apelează la clasicul costumul negru , purtat cu o cămașa albă și cravată sau papion de culoare închisă .
De data aceasta propun să renunțăm la costumul negru și să alegem unul de culoare albastră . Personal îmi plac la nebunie .
Pe cel din poza de mai jos îl găsiți tot pe site-ul Answear .

Nu uitați că la un costum albastru este recomandat să purtați pantofi maronii . Din punct de vedere estetic mi se pare mult mai frumos și elegant .

Pentru că vremea rece deja și-a făcut apariția s-ar putea să aveți nevoie și de ceva care să vă țină de cald până ajungeți la locație .
Dacă domni sunt cât de cât protejați de sacou , noi femeile trebuie să apelăm la un palton sau o la o haină elegantă . Oricum sunt convinsă că fiecare dintre noi are în șifonier o astfel de haină .

Voi cum alegeți să vă îmbrăcați la eveniment cu dress code : Black Tie ?


Această postare participă la SuperBlog 2016

(2) Comments

  1. Culoarea neagra imi place numai cand e vorba de incaltaminte si atat. :))

    1. Ce-i drept negrul este o culoare mai tristă , sobră , dar în același timp este și foarte versatilă sau vorba românului "merge la orice" . 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *