Diverse OLD Recomandari

Prea scump ? Nu și cu Ryanair

Anul aceasta nu am reușit să mergem în vacanță , nici în tară , nici peste hotare . Din lipsa banilor , a timpului , dar și pentru că ștrumful meu este destul de micuț . Dar , la anul avem planuri mari . Vrem să ne răsfățăm .
Cu siguranță vom merge la munte și la mare în România , însă îmi doresc să vizitez și altă țară , așa că ne gândim serios să profităm și de un city break low cost .
Da știu că în ziua de azi nu ar trebui să mai visăm la vacanțe ieftine , dar totuși e posibil , dacă ai răbdare să cauți până găsești exact ceea ce-ți dorești .
Spre exemplu mi-aș dori să vizităm Roma , mi se pare un oraș impresionant cu multe obiective turistice .
Ca să-mi fac o idee despre cât ne-ar costa o astfel de escapadă și cum am putea să călătorim cât mai în siguranță și confortabil alături de cel mic , am pornit căutarea .

Așa am reușit să găsesc o ofertă foarte buna la cei de la Ryanair : Family Extra .
De ce mă atrege acest pachet ?
Copii beneficiază de 50 % reducere , plătești doar jumătate de preț la bagajele de cală pentru copii , ai îmbarcare prioritară , 2 echipamente pentru bebeluși gratis , poți folosi scaunul auto , beneficiezi de încălzirea biberonul și multe altele . Așadar ai o mulțime de facilități pentru zborurile cu copii .
Nu am mai stat pe gânduri și am decis să văd cât ne-ar costa un mini sejur în luna martie , pentru 2 adulți și un bebeluș sub 2 ani .

Iată tarifele pentru un zbor tur ( către Roma )

și tarifele pentru zbor retur

Am ales pachetul standard și totalul de plată este 91,96 € pentru toți 3 , dus-intors .

Parcă încep să mai prind curaj , când vine vorba de o astfel de vacanță și sper din suflet să reușim să plecăm în vacanță la anul .

Chiar vă recomand să încercați varianta Ryanair , se pare că au prețuri ok și am auzit multe lucruri bune despre el . Personal încă nu i-am încercat , dar promit să revin cu detalii atunci când o să fie cazul .
Dacă voi călătoriți cu ei aștept cu drag părerile voastre .Aceste articol participa la SuperBlog 2016 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *