Diverse Ganduri

Am fost la Targul de Craciun din Piata Constitutiei

Duminică , am fost la Târgul de Crăciun din Piața Constituției . L-am luat și pe bebe cu nou , sperând că fiind duminică , lumea stă acasă și se odihneste și astfel evităm aglomerația . Din păcate nu a fost așa .

Sursă foto : facebook.com/BucharestChristmasMarket/

Aglomerație mare , toată lumea dădea peste toată lumea , fară că măcar să spună pardon . Mulți se opreau în mijlocul drumului și acolo rămâneau pierduți în timp și în spațiu. Cozi imense .
Dacă aveai curaj să te asezi la o coadă , erai împins de la spate , se băgau în sufletul tău , de nu aveau loc nici să întorci capul .
Prețuri aproape la fel de imense la anumite lucruri , acceptabile la unele .
De exemplu : 7 lei pentru Poale’n brâu , 5 lei un pahar de vin fiert sau bere fiartă, 6 lei un sirag de Covrigi de Buzău  , 80 de lei o căciulă , 6-7 lei halvița , 10 lei cârnații , 12 faguri , 12 lei un borcan de miere , între 2 și 8 lei diverse decorațiun din lemn
Cei mici , poti vizita Căsută lui Moș Crăciun , pot face poze cu sania lui sau se pot da în carusel ( gratuit ) . Atenție însă nu au voie să se urce pe ei .
Exista și un patinoar . Intrarea și patinele sunt gratuite .
Per total atmosfera ar fi una foarte frumoasă , dacă lumea ar fi mai relaxată , mai liniștită și mai ales cu bun simț . Fară să se împingă , fiecare să fie atent pe unde merge .

Totuși , cred că ar fi fost mai bine să nu se schimbe locația . În piața Constituției se ajunge puțin mai greu . Indiferent de mijlocul de transport cu care alegi să ajungi , trebuie să mergi puțin pe jos .

Din păcate nu prea am reușit să fac poze din pricina aglomerației , totuși am ales câteva și vi le arăt și vouă .
Programul complet îl puteți găsi AICI .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *