Diverse Recomandari

Recomandari seriale

Aseară mi-am dat seamă că nu am mai recomandat niciun serial de câțiva ani . Ultimul serial recomandat a fost House M.D. , undeva prin luna decembrie a anului 2014 .
De data aceasta , voi face o mică listă a serialelor pe care le-am vizionat în ultima vreme . Ele sunt prezentate în ordine aleatorie .

  • NCIS – Anchetă militară
Unul dintre preferatele mele . Îmi plac persoanajele , îmi plac actorii . 
Îmi place de asemenea că în fiecare episod sunt și scene amuzante , astfel încât serialul nu devine obositor . Fiecare personaj are farmecul lui . Cu toate acestea personajele au o relație frumoasă . Din când în când apar și probleme persoanale ale fiecăruia , dar nu în mod supărător , agasant .
Povestea pe scurt : O echipă a Serviciului Naval de Investigații Criminale se ocupă de crimele în care sunt implicati membri ai marinei militare , dar și a infanteriei marine . Echipa este condusă de Leroy Jethro Gibs .
În prezent se difuzează sezonul 14 .
  • NCIS – Los Angeles
Nu la fel de bun ca primul ( Anchetă Militară ) , dar chiar merită văzut . 
Spre deosebire de NCIS , scenele din acest serial mi se par puțin mai dure , mai pline de acțiune . Membrii acestei echipe lucrează sub acoperire pentru a putea rezolva cele mai dificile cazuri . O surpriză plăcută , zic eu , eu faptul că unul dintre personajele acestui serial are legături cu Romania . Din când în când veți auzi și replici în limba noastră , cam stâlcită , dar merge .
  • CSI – NY 
Da , categoric mi-a plăcut . Îmi place tare mult cum joacă Gary Sinise , mi se pare că rolul i se potrivește de minune . Este tot un serial polițist . De data aceasta este vorba despre o echipă a NYPD ce se ocupă de rezolvarea crimelor mai puțin obișnuite , dar nu numai .
Faptul că serialul este cumva construit în jurul dramei prin care a trecut personajul principal , este un plus din punctul meu de vedere , chiar dacă o parte dintre voi , vor considera că se aproprie puțin de o dramă și nu de un serial polițist .
  • CSI – MIAMI
Încă nu m-am hotărât care dintre cele 2 este preferatul meu : NY sau Miami .
Membrii echipei fac parte din  Miami-Dade Police Department’s Crime Scene Investigations . Seful echipei este Horatio Caine , un fost specialist în dezamorsarea bombelor . Fiecare membru al echipei este specializat într-un anumit domeniu , folosindu-și aptitudinile pentru a rezolva cele mai dificile crime .
  • HAWAII FIVE-O
Înainte să ieșim din sfera serialelor polițiste , m-am gândit să vă vorbesc puțin și despre Hawaii Five-O . Mi-a plăcut , dar nu m-a dat pe spate .
Steve McGarret se întoarce în Oahu , pentru a-l găsi pe criminalul tatălui său . Guvernatorul îi oferă șansa de a-și crea propria echipă , pentru indeplinirea scopului sau și nu numai . 
Merită văzut , măcar pentru momentele amuzante dintre Steve și Dani . 
  • GREY’S ANATOMY
Dacă vă plac dramele , în special cele medicale , atunci vă recomand acest serial . Mie mi-a plăcut foarte mult. Personajul principal este Meredith Grey . Ea este acceptată în cadrul unui program de rezidențiat din cadrul spitalului Seattle Grace , alături de alți colegi ce în timp vor deveni prieteni de nădejde . Împreună vor rezolva cazuri medicale extrem de grave  Aici îl cunoaște și pe Dr.Shepherd . 
Cu toate că este o dramă , l-am urmărit cu plăcere și sincer cred că l-aș mai revedea peste câțiva ani .
  • THE MENTALIST 
Ei bine , un serial care mi-a plăcut foarte mult . Are ceva special , nu prea știu ce , dar tind să cred că este vorba de personajul principal : Patrick Jane . Acestea ajunge să colaboreze Biroul de Investigații California . Scopul lui principal este să prindă criminalul familiei lui ( soția și fiica ) . Sub porecla de “Red John” , criminalul pare să se bage bine sub pielea lui Patrick și să se joace cu psihicul acestuia .
  • SCRUBS
O comedie medicală . La început am crezut că nu o să-mi placă , dar din fericire nu a fost așa . Un serial reușit , perfect pentru serile în care vrei să te relaxezi și nu ai chef de drame sau de foarte multă acțiune . Serialul se concentrează mai degrabă pe relația dintre personaje , decât pe lumea medicală . Cazurile medicale sunt rezolvate într-un mod aparte , haios , vesel . 
Serialul are 9 sezoane , doar că un episod durează în jur de 20-25 de minute .
Momentan doar pe aceastea mi le amintesc . Dacă între timp realizez că am uitat ceva , o să completez lista .
Așa cum am mai spus acestea nu este un top , ci doar o mică recomandare . 
Voi urmăriți sau ați urmărit aceste seriale ? Vă plac ? De asemenea aștept cu drag recomandările voastre , momentan chiar nu știu ce seriale să mai văd și parcă îmi este dor de unul .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *