Diverse Recomandari

Fonduri europene pentru deschiderea unui loc de joaca

Cine nu și-ar dori să-și înceapă propria afacere?
Cred ca toți ne dorim acest lucru, chiar și eu.
Spre exemplu eu mi-aș deschide o ceainărie, unde sa fie servita și mancate cât mai sănătoasă. Ma gândeam sa fie și child friendly. Un loc liniștit unde sa poți veni cu cel mic și sa savurezi o cana de ceai.
Ca tot a venit vorba de copii, ce părere aveți despre un loc de joaca pentru copii, având în vedere ca sunt zone din București care duc lipsa de asa ceva.
Mai ales ca cei de la Waterboyz te pot ajuta sa amenajezi cel mai frumos loc de joaca prin fonduri Europene. În plus aceștia accepta plata la termen (prin cerere de plata)ceea ce înseamnă că ești scutit de costurile cu banca.
În editia  Start-up Nation 2020, Waterboyz te ajuta cu tot ceea ce ai nevoie cum ar fi consultanta la cerere atat la nivel de documentatie, respectiv necesarul privind demersurile si nevoile, dar si materiale de lucru si echipamente de joaca marca Waterboyz.

Cât despre Fondurile Europene nerambursabile trebuie sa știti ca sunt ajutoare financiare de care poate benefica orice persoana în vederea dezvoltării unei afaceri.
Programele pentru accesarea de fonduri europene sunt: P.O.R 2.2, P.O.C 2014 – 2020, decizie actualizata din 2018 Fonduri UE.
Etapele pe care trebuie sa le parcurgi de la depunerea cererii de finanțare și până la semnarea contractului sau deciziei de finanțare sunt următoarele:
Evaluarea cererii de finanțare și a anexelor aferente de către ofițerii de evaluare din cadrul AM/OI;
Eventuale solicitări de clarificări către solicitanți pentru revizuirea sau completarea cererii de finanțare;
Transmiterea răspunsului la solicitarea de clarificări către AM/OI de către cel care a solicitat;
Notificarea solicitantului cu privire la aprobarea proiectului spre finanțare;
Elaborarea contractului/deciziei de finanțare la nivelul AM și transmiterea către solicitant în vederea semnării de către reprezentantul legal;
Semnarea contractului/deciziei de finanțare de către reprezentantul legal al AM.
Dacă v-am convins în vederea amenajării unui loc de joaca, v-aș recomanda sa căutați o locație în care sa nu existe deja un asemenea loc, sa fie o zona în care observati ca sunt mulți copii, spațiul sa fie suficient de mare și aerisit. Urăsc locurile de joaca mici și înghesuite. Spre exemplu mi plac locurile de joaca unde sunt și geamuri, pentru ca ce mici pot beneficia și de aer de afara nu doar de ventilație, dar și de lumina naturala.
Apoi sa va gândiți ce fel de loc de joaca doriți mai exact, interior sau exterior sau spre exemplu poate vrei sa fie doar cu trambuline sau cățărare. În orice caz la Waterboyz găsește orice îți trece prin cap când vine vorba de amenajări locuri de joaca.
De asemenea ar fi utile sa luați în considerare și posibilitatea organizării petrecerilor tematice: zile de nașteri sau onomastica, 1 iunie, Crăciun, etc.
Eu consider ca sunt șanse destul de mari ca un astfel de proiect sa fie aprobat. Am observat ca majoritatea locurilor de joaca sunt foarte aglomerate, cel mai probabil pentru ca sunt destul de putine.
Știu ca pare dificil sau ca e greu sa speri ca proiectul tău o sa fie ales, dar intordeauna merita sa încerci. Plus ca atunci când ai un ajutor, cum ar fi ce al Waterboyz totul devine mai ușor.

(19) Comments

 1. Ma tot bate gandul si pe mine sa accesez niste fonduri europene. Ma gandeam la un SRL-D si poate ar fi util un astfel de business doar ca s-au deschis putin cam multe in orasul meu in ultimul timp

 2. Este foarte bine daca se acceseaza fonduri in aceasta directie. Dar din pacate din ce in ce mai putini stiu cum sa faca acest lucru.

 3. Cred ca e bine venita orice investitie, mai ales daca putem accesa fondurile europene.

 4. Ne lipsesc locurile de joaca. Mi se pare foarte buna ideea de afacere si sper sa apara cat mai multe locuri pentru copii si parinti.

 5. Foarte fain ! E bine ca se dau fonduri europene si pentru astfel de proiecte.

 6. Si mie mi-ar placea sa am un loc de joaca. Uite ca nu m-am gandit la optiunea fondurilor europene.

 7. La mine in oraș este doar un loc de joaca bine amenajat, ar trebui sa fie mai multe.
  Sunt de mare ajutor fondurile europene.

  1. Tocmai de aceea mi se pare utila deschiderea mai multor astfel de locuri. În București sunt câteva, dar niciodată nu strica unul 2 în plus.

 8. Super util articolul tau! E foarte bine documentat!

 9. La mine în oraș chiar ar fi nevoie de un astfel de loc de joacă
  .

 10. Cam greu poți accesa fonduri, dar ar fi o idee geniala zic eu. 😁

  1. Da, e destul de greu, dar merita sa încerci, niciodată nu se știe ce noroc poți avea.

 11. Super articolul! Mi se par informatii foarte utile. E nevoie de astfel de spatii!

 12. Nu stiam ca statul sustine cu fonduri europene astfel de proiecte, dar este o initiativa buna.

 13. Fondurile europene ne ajuta sa punem pe picioare afacerea visurilor noastre.

 14. Cred ca e o idee buna sa accesam fondurile europene pentru a ne deschide o afacere. Ar fi un real folos.

 15. Cu siguranta avem nevoie de mai multe locuri de joaca, iar orice ajutor e binevenit.

 16. Este o idee foarte bună! Cred ca fiecare oraș din România ar trebui să se orienteze spre creerea de locuri în care să ieși împreună cu cei mici în timp ce stai și te relaxezi și tu ca adult.

 17. Stiu ca e un subiect cautat, multa lumea vrea sa își încerce norocul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *