OLD Recomandari

Ce seriale am mai urmărit

M-am gândit sa mai actualizez puțin lista serialelor pe care le-am urmărit în ultima perioada.

Cel puțin cele pe care mi le amintesc de când am postat ultima lista de recomandari pe care o puteți găsi aici.

Nu am sa va spun prea multe despre fiecare serial, deoarece vreau sa va las sa descoperiți singuri. Nu vreau sa stric suspansul și bucuria de a descoperi totul.

The Blacklist ( Lista Neagra)

Un serial polițist cu o poveste drăguță și intriganta despre un criminal urmărit internațional care pana la urma ajunge sa ajute o echipa speciala de detectivi. Pe lângă lista lunga de infractori pe care acesta este dispus sa o împartă cu acești detectivi, el mai are și un alt scop.

Lucifer

La acest serial m-a atras subiectul, îmi doream sa vad ceva diferit și m-am gândit ca acesta ar fi potrivit.

Asa cum probabil este vorba despre Lucifer, un diavol care a fost alungat din iad și a venit pe pământ. Pe lângă petreceri și barul pe care îl deține acesta ajuta o frumoasa detectiva și echipa în prinderea infractorilor. Încetul cu încetul descoperă ca ii leagă ceva mai mult decât colegialitate și atracția unul fata de altul și ca de fapt totul este predestinat.

La casa del papel ( Fabrica de bani)

Serialul meu preferat în acest moment. Abia aștept sa apară și următoarele episoade.

Un bărbat “El profesor”, pune în aplicare în plan prin care sa jefuiască Banca monetara a Spaniei. Recrutează o echipa de care se va folosii pentru a reușit acest lucru.

Un serial care te tine în suspans de la episod la episod.

Game of thrones (Urzeala tronurilor)

Preferatul meu in ultima perioada. Nici nu știu dacă trebuie sa mai vorbesc despre el, deoarece am impresia ca toți au auzit macar de acest serial. Din păcate s-a terminat, nu a avut un final magistral asa cum m-am așteptat dar a fost unul mulțumitor. Pe scurt 9 familii se lupta pentru câștigarea tronului de fier. Intrigirile, suspansul, peisajele sunt doar câteva dintre lucrurile ce m-au atras la acest serial, pe care dacă nu l-ați văzut încă vi-l recomand cu mare drag.

Riverdale

Un serial despre un grup de adolescenți dintr-un mic orășel din America. Viata acestora se schimba radical după moartea misterioasa a unui student. Un grup de prieteni încearcă sa deslușească acest mister și sa facă dreptate, în timp ce se confrunta cu problemele personale ale fiecarui adolescent

Shadow Hunters: The mortal instruments

Într-o zi Clary descoperă ca nu este doar o simpla adolescenta ci este jumătate înger, jumătate om și este predestinata lupte împotriva demonilor. Îl cunoaște pe Jace și echipa alături de care acesta lupta împotriva raufacatorilor. Din acest moment viata ei se schimba radical. O poveste cu și despre vampiri, vârcolaci si nu mai.

Handmaid’s tale (Povestea slujitoarei)

Un film ce prezintă un posibil viitor extrem de sumbru pentru omenire.

În America în viitorul apropiat femeile fertile erau “angajate” în familiile bune, dar ale căror femei nu erau fertile, pentru a le face copii. Fiecare om are statutul și scopul lui precis în societate.

Sincer este un serial ce prezintă un viitor sumbru, care pare ireal, însă dacă stai sa te gândești poate ca nu suntem atât de departe de astfel de situații.

Cam acesta sunt serialele ce m-au impresionat mai mult sau mai puțin în ultima vreme. Sau cel puțin cele pe care mi le amintesc. Dacă am ratat vreunul voi mai face o lista sau le voi adaugă aici, depinde de numărul lor.

În rest pot sa va mai las o lista cu câteva seriale pe care am început sa le urmăresc, dar din diverse motive, încă nu le-am terminat și cel mai probabil nici nu o voi face. Dar totuși poate vouă va plac sau v-ar plăcea. Acestea sunt: The 100, Cele 13 motive, Gossip Girl, Super Girl, Orange is the New black.

Voi ce seriale îmi recomandați, chiar sunt în căutare de seriale cu toate ca pe lista mea se afla Vizavi, Umbre și Elita.

(12) Comments

 1. Povestea slujitoarei este in topul preferintelor mele, iar Blacklist l-am abandonat …. nu stiu de ce nu m-a prins suficient de mult

 2. Cub exceptia lui Lucifer al carui prim episod nu m-a tentat de tot, toate celalalte mi-au placut mult.

 3. Sunt multe seriale faine, pe unele din lista ta, le-am bifat si eu. O sa scriu si eu pe blog cateva recomandari, unele chiar merita vazute.

 4. În afara de game of Thrones, nu am văzut niciunul. Mulțumesc pentru recomandări!

 5. Eu am urmărit Lost in space și The witcher pe Netflix și mi-au plăcut maxim.

 6. La Riverdale m-am uitat doar doua sezoane, al treilea mi se pare plictisitor.
  Îți recomand serialele Cernobîl, V Wars, Witcher.

 7. Eu nu prea ma uit la seriale. M-am uitat la Sacrificiu dar cam atat. Prefer filmele.

  1. Am auzit acest serial, dar nu prea ma atrage. Eu ma uit când am timp, deoarece ma relaxează și ma mai scoate din rutina.

 8. Le am urmarit aproape pe toate, Handmade s tale nu mi s a potrivit. Acum urmaresc Vis a vis (Looked up) si Doctor Who

  1. Doctor Who suna interesant. Îl voi adauga pe lista mea cu "urmeaza"

 9. In afara de serialul"Vlad" care m-a "prins" n-am mai avut timp de nici un film anul trecut.N-am vazut nici unul din cele pe care le-ai enumerat.

  1. Iată că am uitat de Vlad. Și mie mi-a plăcut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *