Ganduri

Am reușit…

Daaa, am reușit pana la urma sa mut blogul pe hosting propriu.

Nu singura, ce-i drept ci cu ajutorul unor prieteni foarte dragi. Ei m-au ajutat cu cea mai grea parte, cea cu mutatul de pe blogspot pe wordpress. Și nu au fost singurii care m-au ajutat ci și persoane necunoscute, de pe diverse grupuri de Facebook. Mi-au răspuns cu drag și răbdare la toate întrebările mele, ușor stupide as putea spune.

Le mulțumesc tuturor, fără ei, blogul meu nu ar fi fost în acest stadiu.

Cu toate acestea, încă mai am mult de lucru, inca am multe chestii de reparat și invatat. Asa ca dacă observați ceva neinregula cu blogul meu, va rog să-mi spuneți. Orice părere, sfat, ajutor este bine venit. Promit sa ajut și eu atunci când pot și știu.

Acum nu-mi rămâne decât sa ma concentrez pe rezolvarea problemelor dar și pe imbunatirea și creșterea blogului. Bineînțeles trebuie sa pun focus și pe articole cât mai interesante și pe placul vostru.

De ce m-am mutat de pe blogspot pe wordpress (hosting)?

Blogspot a fost prietenul meu pentru câțiva ani buni și ne-am înțeles foarte bine. Dacă îmi amintesc bine, toată treaba cu blogul, a început prin 2009, deci sunt mai bine de 10 ani.

Cu toate acestea mi-am dat seama ca are mai puține de oferit decat o găzduire platita și decât platforma wordpress. Asa ca pana la urma, mi-am luat inima în dinți și… iata-ma.

Nu regret, cu toate ca acum îmi este puțin dificil sa ma adaptez, dar știți voi vorba aia “cu răbdarea treci marea”. Eu și răbdarea nu suntem cei mai buni prieteni, dar trebuie sa ne descurcam.

Imediat mi-am dat seama ca aceasta noua platforma (pentru mine) are mai multe facilitati și chestii interesante.

Promit ca în scurt timp sa revin cu articol în care va spun mai multe despre aceasta schimbare cu argumente pro și contra ambelor platforme.

Daca și pe voi va tentează o astfel de schimbare, va încurajez sa o faceți. Este greu la început, dar merita.

Am încredere în mine ca ma voi descurca și de data aceasta, exact ca atunci când mi-am făcut pentru prima data, un blog….

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(14) Comments

 1. Si eu m-am impacat tare bine cu blogspot.Am suspinat un pic dupa mutarea pe wordpress, dar m-am obisnuit. Este un mare pas inainte … vei vedea

  1. Și mie îmi este dor de blogspot, pentru ca ma obișnuisem cu el și era simplu. Însă, da, sunt convinsa ca a meritat mutarea.

 2. Hei! Bravo! Felicitari!

 3. Felicitari pentru mutare. Eu anul asta m am decis sa schimb domeniul direct de la wordpress la un hosting de la dhost, inca mai am de munca dar ma bucur ca am facut decizia.

  1. Felicitați și tie! Asa este, mult de munca, dar sunt sigura ca la final se merita.

 4. Imi amintesc momentul in care, cu durere in suflet, am decis sa fac si eu acelasi pas ca tine… dupa aproape 12 ani de blogspot. Uneori imi lipseste bloggerul… dar, pe de alta parte, wordpress-ul ofera mult mai multe instrumente si module care imbunatatesc experienta in online.

  Oricum, ti-a iesit foarte bine mutarea! Pentru mine a fost frustrant, ca nici pana in ziua de astazi nu am ajuns sa fac site-ul sa se miste asa cum as vrea.

  1. Da, acesta a fost unul dintre motivele pentru care am decis ca este cazul sa fac o schimbare. Spusele tale, îmi confirma ca am luat o decizie bună.
   În cazul în care nu faci parte deja, îți recomand grupul de Facebook WordPress România,

 5. Felicitari pentru reusita si la cat mai multe bucurii! Arata, intr-adevar, foarte bine!

  1. Mulțumesc. Ma bucur ca îți place.

 6. Gabriela Alexandra Andrei says:

  Felicitări și îți doresc o experienta cât mai plăcută pe noua platforma! Chiar dacă începuturile sunt mai grele, plus stresul adăugat, dar pana la urma toate se rezolva! Și din punctul meu de vedere, ca cititor, blogul tău arata foarte bine!

  1. Multuemsc pentru cuvintele de susținere. Tare ma bucur sa îți place cum arata. În acest moment orice părere contează.

 7. Bine ai venit in lumea WordPress, la cât mai multe articole!

  1. Bine v-am găsit. Asa sa fie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *