Diverse Recomandari Spring SuperBlog 20 Utile

Farmec – din grijă pentru cei care au grijă

Am mai spus-o si probabil o voi mai spune, trecem printr-o perioadă extrem de dificilă pentru noi toţi. O perioadă, ȋn care orice ajutor contează, iar susţinerea reciprocă contează mai mult ca oricând.

Acum, oricine poate ajuta, trebuie să o facă fără sa ezite, fără să aştepte ceva ȋn schimb sau să ȋncerce să obţină mai mult decât ȋn mod normal.

Spun aceste lucruri, deoarece sunt foarte mulţi care ȋncearcă să profite de disperarea oamenilor. Nu are rost să intru ȋn detalii, deoarece cu toţii ştiţi la ce mă refer. Insă sunt şi alţii care se gândesc la cei din linia ȋntâi şi ȋi ajută aşa cum pot.

Sunt diverse firme ce au ȋnceput producţia de echipamente medicale (măsti, halate, combinezoane, etc) sau produse de dezinfectat ( mâini, suprafeţe). Sunt şi diverse ONG-uri care ajută şi ei aşa cum pot.

M-am bucurat, de fiecare dată când am auzit că anumite firme fac tot posibilul să se implice, ȋn aşa fel ȋncât puţinul lor să inspire şi să ajute.

Din grijă pentru cei care au grijă

La fel de mult m-am bucurat când cel mai mare producător român de cosmetice a ȋnceput producţia a două noi produse igienizante pentru uz personal, pe bază de alcool 70%: Este vorba despre loțiunea igienizantă pentru mâini și Gelul de igienizare pentru mâini. Poate ca pare puţin, dar având ȋn vedere cât de greu se gasesc aceste produse ȋn ultima vreme, contează enorm.

Momentan ele vor fi distribuite celor din linia ȋntâi. Ei au cea mai mare nevoie ȋn acest moment.Apoi in functie de stocurile existente vor fi distribuite si către consumatorii finali.

In cazul ȋn care nu v-aţi dat seama despre ce producător vorbesc, ei bine, este vorba despre Farmec. Că este un brand pe care ȋl ȋndrăgesc nu mai este un secret. Dacă aruncaţi o privire pe blogul meu, veţi vedea că v-am recomandat câteva produse produse de Farmec.

Ei au ales sa faca acest lucru din grija pentru frumos și sănătate. Când aceste 2 lucruri se ȋmbină dau naştere unui lucru extrem de frumos şi mai ales benefic pentru noi toţi.

Respectul față de mediu

Poate vă ȋntrebaţi ce treaba are mediul cu situaţia de faţă. Culmea această situaţie ȋn care ne aflăm a ajutat pământul să respire, să ia o pauză. Aşa a fost mult mai uşor să ne dăm seama cât de mult rău ȋi facem pământului.

Si că tot a venit vorba de mediu, una dintre campaniile ce m-au făcut să apreciez şi mai mult brand-ul Farmec este “ Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”. O campanie, ȋn care poţi lăsa ambajele folosite ȋn recipientele de colectare pentru deșeurile de ambalaje din hârtie, plastic, sticlă, metal și aluminiu amplasate ȋn magazinele Farmec şi Gerovital din ţară.

Astfel, după ce ai folosit produsele lor, poţi duce ambalajele ȋn magazinele lor. La 4 ambalaje aduse spre reciclare primeşti cadou un produs. Nu uita sa le cureţi ȋnainte.

Poate ca nu vi se pare cine stie ce, dar daca fiecare companie, ar ajuta cu putin s-ar face mullt.

Un altfel de ajutor

Si ca tot am vorbit de frumusete, ştiţi ce mi s-ar părea drăguţ din partea companiilor de frumuseţe. Să facă o surpriză plăcută medicilor şi a tuturor celor din linia ȋntâi. Un mic pachet cu produse de ȋngrijire.

O cremă de mâini poate ajuta pielea uscată din cauza folosirii dezinfectantelor si a purtării constante de mânuşi.

O crema de faţă poate ajuta tenul obosit, tern si agresat de purtarea măstilor.

Chiar şi un parfum poate ȋnsenina mirosurile greu suportabile de spital. Un miros plăcut poate ȋnsenina ziua oricui, ȋn plus parcă ȋti dă o stare de bine.

Sau nu stiu, orice produs ce nu tine de domeniul medical, poate bucura sufletul celor ce au grija de noi, ȋn aceste momente.

Poate vi se pare absurdă idee mea, ȋnsă puneţi-vă ȋn locul acestora şi cel mai probabil ȋmi veţi da dreptate.

Voi ce alte idei mai aveti? Ce mai pot face companiile pentru bunăstarea noastră şi mai ales a celor din linia ȋntâi?

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(19) Comments

 1. Am mai spus-o si o repet, super initiativa celor de la Farmec <3

 2. Ma bucur tare mult ca Farmec s-a implicat activ in aceasta criza. Daca ar face mai multi ca ei, ar fi minunat.

  1. Si eu ma bucur. Din fericire, am observat ca sunt din ce in ce mai multe firme care se implica.

 3. Ma bucur ca se poate produce tot ce e nevoie, sa ramana si dupa ce se termina pandemia.

  1. Da, ar fi bine sa ramana si dupa si cred ca asa o sa fie. Ar fi bine ca si noi sa ramanem cu anumite obiceiuri.

 4. Farmec este unul din brandurile care face niste produse extraordinare si se implica foarte mult in realizarea unor lucruri de calitate. Gestul lor este unul laudabil

  1. Da, si mie imi plac produsele lor. Chiar sunt de calitate. Si, da jos palaria pentru ei.

 5. Farmec este un brand care se implica mult în comunitate. Am aflat asta acum câțiva ani și gestul lor de acum este absolut minunat.
  Felicitări!

  1. Asa este. Si eu am observat acest lucru. Si da, nu putem decat sa ii felicitam.

 6. Cred ca fiecare face cum poate si cat poate in aceasta perioada. Iar cei de la Farmec sigur fac mai mult decat s-ar fi asteptat cineva <3

  1. Asa este. E placut sa vezi ca sunt companii dispuse sa ajute asa cum pot.

 7. Farmec este unul dintre barndurile mele preferate. Ma bucur tare mult si nici nu credeam ca ei nu vor fi unii dintre cei care vor fi saritori in aceasta criza.

  1. Sa stii ca ai dreptate. Era ciudat daca nu se implicau.

 8. Eu indragesc de mica acest brand, am luat parte la multe campanii de ale lor si sunt mandra sa vad ca si acum au sarit in ajutorul celor din linia intai cu aceste doua produse atat de necesare in vremuri de pandemie.

  1. Ma bucur ca ai avut ocazia sa fi alaturi de ei. Asa este, trebuie sa fim recunoascatori.

 9. Mi se pare super tare ca Farmec a decis sa dea o mana de ajutor.

  1. Asa este. Un gest frumos din partea lor.

 10. Nu degeaba Farmec este un brand de renume in Romania. Ma bucura faptul ca au decis sa ajute in perioada asta dificila.

  1. Asa este. Acum orice ajutor conteaza si e bine venit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *