Diverse Ganduri Spring SuperBlog 20

Experienta Spring SuperBlog

A trecut ceva vreme de cand s-a terminat Spring SuperBlog. Mi-am dat seama ca nu am povestit deloc despre aceasta experienta.

Sa fiu sincera, nu ma astept sa duc la bun sfarsit aceasta competitie. Ma asteptam sa renunt undeva pe mijlocul ei, dar iata ca am ajuns la final. Am trecut prin toate probele, cu doar o intarziere de o zi.

Sunt destul de multumita de notele pe care le-am avut. Nu am avut niciuna sub 80, cea mai mica fiind chiar de 80. Majoritatea au fost peste 90. Ma gandeam ca o sa fiu mai varza. Uneori fie nu aveam inspiratie, fie nu aveam chef. Alteori, efectiv nici macar nu stiam de unde incep si unde sa termin.

Din pacate nu am castigat nicio proba, noroc cu unul dintre sponsori, doarece a dat premii tuturor participantilor.

Tot din pacate m-am clasat pe un rusinos loc 39, dar cum am mai spus sunt mandra ca am ajuns la final, ca am participat la fiecare proba. Macar am incercat.

Mi-a placut doarece mi-am testat imaginatia si rabdarea. A fost placut sa ai termene limita sau sa astepti cu sufletul la gura jurizarea. M-a ajutat sa trec mai usor peste aceasta perioada dificila.

Am cunoscut noi bloggeri, pe care acum le urmaresc cu placere. Am mai invatat cateva ceva de la ei. Cum ar fi bine sa arate articolele, cum sa le structurezi. Mai am doar sa le pun in aplicare.

In acelasi timp, am aflat lucruri noi, am descoperit noi site-uri. Oameni dispusi sa ajute asa cum pot din spatele afacerii pe care o detin.

Felicitarile mele castigatorilor. Bravo voua, ati primit ceea ce meritati pentru toate eforturile depuse. Sunteti un exemplu pentru noi toti.

Eu abia astept urmatoare competitie din toamna. Sper sa fim si mai multi atunci. Sunt tare curioasa ce provocari ne asteapta.

sursa foto: super-blog.eu

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(21) Comments

 1. Nu cred că are relevanță locul pe care te-ai clasat. Tot ce contează e să înveți ce ai făcut greșit și să faci mai bine data viitoare. 🙂

  Te provoc :p

 2. Am participat si eu de vreo 2 ori dar am renuntat dupa cateva probe. Felicitari pt reusita.

 3. Sincere felciitari pentru ca nu ai renuntat si ai terminat ,,cursa,,. Eu nu am reusit desi m-am inscris de vreo 2 ori.

 4. Este o experienta placuta si iti inteleg exact sentimentele. Sa vezi cum este cand ajungi la gala si ii poti cunoaste pe cei din spatele blogurilor

 5. Denisa says:

  Ma bucur ca ti-a placut competitia si ca deja o astepti pe urmatoarea.

 6. Felicitari pentru finalizarea acestei competitii! Anul trecut am participat si eu:)

 7. Felicitări pentru participare, draga mea! Aș participa și eu la următoarea ediție.

 8. Fiecare competitie din viata noastra ne testeaza limitele.

 9. Felicitări pentru că aia reușit să ajungi finalist!
  Nici eu nu am fost prea confortabil ediția asta, n-aș ști să spun exact de ce, dar important este că și eu am reușit sa ajung la final. Cu un articol am depășit și eu deadline-ul :), notele au fost bunicele, cea mai mică 84.
  Noi să fim sănătoase, mie îmi place să spun că este un exercițiu, deci am câștigat. 🙂

 10. Anca says:

  Am incercat si eu odata, nu reusesc sa tin pasul. Bravo tie!

 11. Georgiana says:

  Felicitari pentru ca ai dus la bun sfarsit competitia! Si eu am participat la catvea editii, dar mi-am dat seama ca nu e genul meu de activitate 😁

 12. Felicitari pentru ca ai dus la capat competitia! Stiu cat este de greu. 🙂 Poate la toamna ma bag si eu din nou.

 13. Experiența este una ce te ajută pe viitor să îți găsești stilul de scris potrivit 😁 Felicitări pentru perseverență. Știu din proprie experienta că e o provocare mare!

 14. Felicitari pentru perseveranta si tenacitate! Eu nu a s fi in stare sa scriu articole atat de multe si de frumoase pentru o competitie!

 15. Făină ideea acestei competiții, nu este de mine caci nu as avea răbdare. Dar cred ca te poate ține ocupată într-un sens pozitiv

 16. Anul trecut am facut si eu un astfel de maraton. A fost destul de complicat din cauza timpului si faptul ca ma stresam destul de mult cu articolele si cu notele m-au facut sa renunt anul acesta.

 17. Nu as mai participa. Mi se pare ca scrii degeaba și e prea multa reclama…

 18. Felicitari pentru ca ai trecut aceasta proba de foc. Nu-i usor lucru sa te clasezi pe locul 39, de fapt nu-i usor lucru sa participi la aceasta competitie. Eu am iubit-o de la primul brief si datorita ei am cunoscut si m-am imprietenit cu multi bloggeri.

 19. Meriți toate felicitările, cred că e foarte greu să concepi articole având termene limite, dar și anumite reguli de parcurs!

 20. Nu am auzit de aceasta competitie. Felicitari pentru participare!

 21. Eu cu siguranță mă pierdeam pe drum, nu cred că aș putea ține pasul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *