Diverse Jurnal de mamica Practic Recomandari Super Blog 2020 Utile

Stârneste-i curiozitatea cu o carte personalizată

Nu ştiu cum sunt alţi copii, ȋnsă al meu este foarte energic şi lipsit de răbdare. Nici măcar când este bolnav nu stă locului. Zace doar atunci când deja se ȋngroasă gluma: vreo durere mai puternică sau febră foarte mare.

De fapt ştiu cum sunt alţi copii, dar voiam un ȋnceput “mai dramatic”. Toti copii sunt energici si acest lucru mă bucură, pentru că ȋţi dai seama că sunt sănătoşi.

Poate că al meu este puţin mai agitat decât restul copiilor ( nu o spun doar eu ), dar m-am obişnuit. Am ȋnvăţat ȋmpreună pot spune. Uneori este obositor şi ajungi la capătul puterilor, ȋnsă este si frumos.

Pe lângă faptul că este agitat stă şi prost cu răbdarea. Şi ca să vă daţi seama cât de prost stă cu răbdarea, nici dacă aş vrea să ȋl ţin o oră la tabletă sau la desene nu ar sta. După 15-20 de minute deja se plictiseşte şi ȋşi caută de lucru. Lucky me! Pe bune, chiar sunt norocoasă din acest punct de vedere.

Problema vine abia când răbdarea lipseste şi atunci când trebuie să face, diverse activităţi sau să ȋnveţe ceva nou. Nu are răbdare nici măcar să ȋi citeşti povești pentru copii. Acest lucru ȋl afectează pentru că mereu am impresia că este ȋn urmă cu achiziţiile.

Culorează frumos, dacă are chef ştie să numere, ştie culorile dar nu are răbdare să ȋţi zică mai mult de 3-4 culori, ştie forme, etc. Nu ȋmi fac griji, este foarte isteţ, dacă vrea ȋnvaţă repede şi clar nu duce lipsă de imaginaţie.

Abia acum a ȋnceput să fie cât de cât atras de cărţile pentru copii, să mă roage să ȋi citesc. Dar musai trebuie să fie poveşti scurte şi cât mai vesele şi palpitante. Acest lucru mă bucură pentru că ȋn felul acesta ȋşi ȋmbogăţeste vocabularul dar şi cunoştiinţele generale.

Anul acesta de Crăciun şi de ziua lui ( chiar dacă sunt ȋn aceeaşi zi, avem cadouri separate ), i-am sugerat că ar putea să treacă pe listă ( făcuta tot de mine ) şi cărţi de povesti. M-am bcurat când a fost de acord.

Din punctul meu de vedere  cadourile pentru copii, nu trebuie să se limiteaze la jucării şi haine.  Cărţile pot fi şi ele un cadou minunat, educativ. In felul acesta ȋncurajăm şi timpul petrecut ȋn familie.

Eu deja am ȋn plan ca anul acesta să apelez la cărţile personalizate de la editura Elefantul Meu. Sunt ferm convinsă că va fi şi mai atras.

De ce cred acest lucru? Iată câteva motive:

 • El este personajul principal in această carte
 • Poti alege locatia unde se petrece acţiunea din poveste
 • Din poveste poate face parte si prietenul lui cel mai bun
 • Poti adauga cu poza cu copilul si/sau o dedicaţie
 • Povestile sunt scurte
 • Conţin ilustraţii extrem de frumoase şi atrăgătoare

Ca să vă faceţi o idee şi mai clară despre aceste cărţi personalizate vă invit să vizionaţi videoclipul de mai jos.

Lui ȋi place să fie ȋn centrul atenţiei, să fie el personajul principal, ȋi place să fie un erou. Dacă vede că este special creată pentru el, cu siguranţă va fi curios să afle ȋntreaga poveste.

Tocmai de aceea sunt sigură că va avea curiozitatea de a asculta povestea până la capăt. Si tind să cred că ȋn felul acesta ȋi voi stârni interesul pentru lectură. In plus este şi o modalitate de a petrece mai mult timp ȋmpreună, de a consolida şi mai mult relaţia.

In felul acesta este posibil să ceară mai des să ii citesc, să vrea sa ȋnvete şi el să recunoască literele şi cifrele.

Este un copil curios şi cred că acest lucru va fi ȋn favoarea mea, doar că trebuie neapărat să găsesc modalitatea prin care să fac acest lucru. Si zic eu că aceasta ar fi.

Din punctul meu de vedere este un cadou perfect pentru orice copil cu vârste de la 1 pâna la 10 +. Cu siguranţă găsim o poveste potrivită fiecărui copil, pentru ca putem alege din peste 20 de povesti diferite, grupate pe vârste.

Şi acum că tot vine Crăciunul, cred că puteţi scapa extrem de uşor de misiunea dificilă de alege un cadou potrivit pentru copii din viaţa noastră. Sper că v-am dat o idee bună de cadou de pus sub brad.

Ce ziceti? Ce părere aveţi despre aceste cărţi? Le considerati un cadou util?

P.S. Ca să vă daţi seama ca sunt fascinată de aceste cărţi, să ştiţi că pe blogul meu mai găsiţi informaţii folositoare despre aceste cărţi.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(21) Comments

 1. Iubes ccartile personalizate si mereu mi s-au parut a fi uncadou potrivit pentru cei dragi

  1. Exact! Vei sti sigur ca vi pe placul lor.

 2. Cei mici au nevoie de activitati placute care sa le capteze atentia! Mi se pare asa draguta ideea unei carti personalizate!

  1. Da, este un cadou cu care mergi la sigur.

 3. Denisa says:

  Arata tare bine carticica personalizata, cred ca e un cadou perfect.

  1. Si eu cred la fel!

 4. Foarte faina aceasta idee! Chiar ingeniosi cei de la aceasta editura!

  1. Da, si mie mi se pare o idee ingenioasa. Bravo lor!

 5. Mi se par absolut minunate cartile personalizate. Copiii mei au deja cateva si sunt tare incantati de ele.

  1. Super, chiar ma bucur. Abia astept sa ii fac si eu celui mic.

 6. Mi se par atât de cute carticelele personalizate! Suntem noi, cei maturi, încântați de ele, cei mici și mai și.

  1. Chiar ca! Ai dreptatate.

 7. Sunt convinsă că plac mult copiilor!

 8. imi plac cartile de genul, sunt extrem de faine si raman amintiri pe viitor

  1. Asa e, o amintire frumoasa.

 9. Ce dragut, parca pana si mie mi a starnit curiozitatea 😂

  1. Ma bucur. Daca te vei uita pe site sigur ti se va parea si mai intersant.

 10. Cărțile personalizate sunt o idee extraordinara de cadou. Crăciunul este, desigur, un moment extraordinar pentru a introduce în peisaj astfel de daruri. Copiii au nevoie de poveștile lor ❤️

  1. Da, poat fi un cadou pentru cei care nu stiu exact ce sa cumpere. Copiilor, le place intotdeauna sa fie in centrul atentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *