Diverse Practic Recomandari Super Blog 2020 Utile

Cea mai buna alegere pentru afacerea ta

Poate că vi se pare ciudat, dar mie mi se pare că nu avem destule locuri de joacă pentru copii şi mai ales terenuri de sport. Sau cel puţin nu unele accesibile.

La noi în parc zi de zi sunte certuri. Copii mai mari 9-12 ani, vor sa se joace cu mingea. Ridică leagănele şi îşi improvizează o poartă. Dau destul de tare în minge şi mulţi copii mai mici au fost loviţi, inclusiv al meu.

E destul de greu, pentru că îi înţeleg şi pe ei, pentru că nu au nici ei unde să se joace cu mingea, pentru că sunt goniţi de peste tot. Dar, în acelaşi timp mi se ridică părul în cap, când copilul meu este lovit sau suntem nevoiţi să plecăm din parc pentru a-I lăsa pe cei mari să se joace.

Deschiderea unui complex pentru copii mi se pare o idee extrem de bună. Sau de ce a mai multor, în mai multe locaţii pentru a fi cât mai aproape de fiecare copil.

Aşa cum am spus mai sus, aş vrea preţuri accesibile, pentru ca orice părinte să îşi permit. Pentru a putea oferi acest lucru m-am gândit să evit spaţiile de închiriat sau care au nevoie de investiţii mult prea mari şi nejustificate.

Cea mai convenabilă varianta este cumpărarea unei hale metalice. Poate veti spune că o hală arata urât, însă nici halele nu mai sunt ce au fost. Cei de la Frisomat au o mulţime de variante de astfel de hale.

Inainte de a vă detalia puţin ideea mea, vreau să vă spun ca aceste hale pot fi obţinute şî prin fonduri europene.

Proiect hală metalică Frisomat cu finanţare din fonduri europene

Dacă te-am convins şi ţi se pare şi ţie mult mai convenabil află că aceste hale pot fi obţinute şi prin fonduri europene

Condiţiile de eligibilitate sunt prezentate in ghidurile aferente fiecarei linii de finanţare. Consultantul selectat va furniza toate aceste informaţii.

Printre domeniile de activitate eligibile care se regasesc si in portofoliul Frisomat se numără: agricultură, zootehnie, producţie, depozitare, ateliere, service auto, industrie alimentară, sport si recreere.

Acum să vă spun şi câteva avantaje ale acestor tipuri de constructii ca să fiţi şi mai convinşi că se merită aceasta investiţii.

Avantajele halelor metalice

 • Costul scăzut,
 • Asamblarea ușoară
 • Posibilitatea de utilizare variată: ateliere de lucru; clădiri de birouri; unități de stocare; întreținerea vehiculului; săli de sport; locuri de joacă, etc.
 • Utilizare temporară sau permanentă și complet relocabile.
 • Montaj rapid la fața locului.
 • Opțiuni nelimitate
 • Protecție la coroziune – galvanizare la cald
 • Creează un mediu de lucru luminos, spațios, sigur și confortabil

Complex de recreere sau sala de sport

Eu încă oscilez între un complex, format dintr-un loc de joacă şi o sala de sport, sau chiar două unde să fie disponibile şi terenuri de fotbal şi/sau basket şi unul de handbal şi o sală de sport simplă cu un teren de fotbal.

Mă gândesc că un complex ar fi mult mai fiabil. Spre exemplu dacă ai 2 copii cu diferenţă de vârstă de câţiva ani, îi poţi împăca pe amândoi, unul joacă fotbal, celălalt se joacă liniştit. Iar tu, poţi bea liniştit o cafea, pentru că mă gândesc şi la o mică cafenea.

Aş vrea un spaţiu luminos, pentru că lumina naturală este cea mai indicată pentru copii. In plus economisesti şi energie electrică.

Pe de altă parte mă gândesc că o sală de sport multifuncţionlă ar fi si ea de ajutor. Mai ales dacă oferi preţuri attractive. In felul acesta, oferi posibilitatea copiilor să nu mai joace prin parcuri printre copii mici, prin parcari sau mai rău pe aleei pe unde trec şi maşini.

Poate veţi spune că dacă preţurile sunt mici, într-un final voi iesi în pierdere. Dar, eu zic ca pornind de la investiţia iniţială mai mică, dar şi faptul că cel mai probabil sala va fi inchirită mai tot timpul, zic că totul va fi bine. Fie că locul este inchiriat câteva ore la un preţ mic, fie ca este inchiriată la un preţ mai mic pentru mai mult timp, este acelaşi lucru.

Faptul că aceste hale sunt uşor de construit, devin perfecte pentru cei care îşi doresc că în viitor să se extindă, fie prin modificicarea halei deja existente, fie prin relocarea acestora, fie prin construirea rapidă a altor hale în diverse locaţii.

Cea ce-mi place la cei de la Frisomat este ca procesul lor de fabricație este durabil. 50% din energia consumată de ei provine de la panouri solare. Folosesc mai puțin oțel, transportă inteligent și reduce deșeurile la minimum. Oțelul este 100% reciclabil.

Voi ce idei aveţi? In ce scop aţi folosi astfel de hale?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(29) Comments

 1. Cred ca pentru depozitare chiar si productie sunt absolut perfecte

  1. Categoric, dar nu numai!

 2. Locul ideal pentru a desfasura activitati pe timp de ploaie sau vreme rea.

  1. Asa este. Tocmai de aceea consider ca sunt putine.

 3. Chiar ar fi o idee buna de pus în practică. 😊 😊

  1. 😊 Ma bucur ca iti place ideea mea.

 4. Un loc de joaca mi se pare si mie un proiect foarte interesant pentru o astfel de hala.

  1. Ma bucur ca gandim la fel

 5. O idee buna pentru desfasurarea activitatii multor afacerisiti! La un loc de joaca nu m-as fi gandit…

  1. Eu chiar cred ca avem nevoie de mai multe locuri de joaca si cu preturi acceptabile.

 6. Sinceră să fiu, tot către spaţii pentru copii m-aş orienta şi eu.
  Nu mă pricep deloc, dar se pare că astfel de hale câştigă tot mai mult teren. Succes!

  1. Si eu zic la fel. Sunt mult mai convenabile.

 7. Simona Tucu says:

  Sotul meu mi-a explicat odata despre eficienta acestor construcții după ce am văzut niște hale ridicate aproape peste noapte. Foarte interesanta ideea ta!

  1. Da, sunt foarte practice. Ma bucur ca iti place ideea mea.

 8. Nu-mi vine in minte vreo idee stralucita, as face asadar clasica hala de productie. Ce sa produc? N-am habar.

  1. Este foarte buna ideea ta. Aceste hale sunt des folosite pentru productie.

 9. Halele acestea sunt potrivite pentru a depozita marfă. Voi trimite articolul tău cuiva care se poate folosi de informație.

  1. Da, sunt foarte utile si pentru acest aspect. Ma bucur ca pot fi de ajutor.

 10. Am studiat și eu halele lor și chiar îmi par foarte profi. Cred că pot fi folosite în aproape orice scop, pot deservi unei multitudini de idei. 🙂

  1. Da, categoric. Idei bune sa avem, ca in rest sa gasesc solutii.

 11. […] Cea mai buna alegere pentru afacerea ta […]

 12. Si eu tot la un loc de joaca pentru copii ma gandeam fiindca sunt atat de putine in oras, mai ales pe timpul iernii cand e mai mare nevoie de ele.

  1. Da, chiar e nevoie de ele, ma ales ca in ultima vreme parcurile aceastea noi nu prea au multe jucarii.

 13. O super idee 🙂 nici nu ma gândisem la aceasta utilizare 🙂 Sa fie în același complex mai multe hale – atat pentru copilașii mai mari cat si pentru cei mici! Suna tare bine! E perfect pentru mămici dar si pentru cei mici!🥰🥰🥰

  1. La fel ma gandesc si eu. Ca am impusca 3 iepuri dintr-o lovitura.

 14. Sincera sa fiu nu m am gandit la asta pana acum, dar ai o idee foarte buna, succes cu superblogul.

  1. Ma bucur ca iti place ideea mea. Multumesc! Sa fie.

 15. Nu m-am gandit la loc de joaca in aceste hale. Mereu le atribuiam constructiilor. Depozite, hale industriale, magazine de constructii. Dar interesant proiectul tau.

  1. Adevarul e ca majoritatea ne gandim la asta cand auzim de hale.
   Ma bucur ca iti place idea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *