Diverse Ganduri Super Blog 2020

Experienta SuperBlog

SuperBlog a ajuns la final de ceva vreme și eu nu am apucat sa scriu nimic despre aceasta experienta. A trecut chiar și gala.

Dar acum îmi iau revanșa.

Inițial am ales sa particip pentru a ma putea detasa de aceasta perioada stresanta. Sa nu mai gândesc la pandemia aceasta care ne-a răpit multe lucruri. Aveam nevoie de ceva, care sa ma scoată din gândurile mele.

Ușor, ușor m-a prins febra SuperBlog (din nou) și a devenit asa cum era de așteptat o adevărată plăcere.

Ma bucur ca sunt printre finalisti

Când m-am înscris mi-am produs sa fiu măcar printre finaliști. Sa scriu la fiecare proba, indiferent cât de greu mi se părea. Și am reusit. Măcar atât.

Penalizări am avut la o singura proba, pentru nu am observat ca articolul nu se înregistrase. A fost o zi în care îmi tot pica netul. Și uite asa am observat abia peste 5 zile și m-am ales cu o penalizare destul de mare. Deh, dacă ai mai fi dat un refresh acum cred ca as fi fost de locul 26 sau 27.

Totuși la final am reușit sa strang 2207 de puncte. As fi avut 2257 fără penalizarea de care am vorbit mai sus. Am avut doar 7 note sub 9,din 25 de probe, deci eu zic ca este bine. Nu?

A fost greu, dar frumos

Eu am mai participat la câteva ediții SuperBlog și sa fiu sincera acesta mi s-a părut cea mai grea. Și nu o spun doar eu.

Au fost multe probe, sponsori din domenii foarte diferite. Cerințe și subiecte ce ne-au scos pe toți din zona de confort. Dar, am reușit sa trecem peste ele. Au fost și dezamăgiri, însă la fel trebuie sa ne ridicam sa ne scuturam și sa mergem mai departe. Nu putem fi pe aceeași lungime de unda cu toții sponsorii.

La unele articole am muncit destul de mult. La altele le-am scris din prima și aia a fost. Ce o o fi. Culmea cel mai muncit articol a primit nota cea mai mica. Acum regret ca nu am făcut contestație pentru ca asa as fi știut unde am greșit pentru a putea remedia pe viitor.

Mi-a plăcut vibe-ul din grupul de Facebook. Oameni veseli, chiar și atunci când au fost dezamăgiți de note. Oameni de la care ai ce învață. Bloggeri pe care sa ii citești în continuare, chiar dacă competiția s-a terminat.

Acolo mereu găsești ajutor. Întrebările tale își găsesc mereu și rapid răspunsul.

Nu o mai lungesc pentru ca nu vreau sa va plictisesc.

La final vreau sa le felicit pe fetele de pe podium. Și nu numai, ci pe toți participanții, fie ei finaliști sau nu.

Vreau sa felicit și sa mulțumesc și organizatorilor si sponsorilor. Fără ei nu ar fi fost totul atât de frumos.

Gala online a fost extrem de reusita și deosebita. Și nu am reușit sa o vad cap-coada, cred ca as fi fost și mai incantata.

Sper din suflet sa ne vedem cu toții în primăvara la o noua ediție Spring SuperBlog. Eu va anunț de pe acum ca o sa particip.

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(9) Comments

 1. Am participat si eu la vreo 8 editii ale SuperBlogului si mi-a placut atmosfera concursului si daruirea concurentilor. N-am reusit sa urc in top mai mult de locul 6 si asta la prima participare, dar mereu am fost in primii 10. N-am mai participat in ultima vreme deoarece ma solicita prea mult, se pare ca sunt destul de competitiva incat sa ma incrancenez sa scriu indiferent daca am sau nu timp pentru asta si i-am neglijat pe cei dragi.

 2. Felicitari! Am participat si eu anul trecut! Anul acesta a fost un an plin pentru mine si n-am mai reusit sa particip decat la 2 dintre campanii.

 3. Superblog este o platforma de concurs grozava! Am participat la câteva competiții în care am fost finalista și am câștigat câteva premii, dar de data asta nu m-am mai înscris. Felicitări!

 4. Eu am participat in trecut, până cand m-am prins eu ca treaba cu notele nu e prea ok la ei

 5. Am participat și eu, dar selectiv, doar la cele care nu m-au scos din zona de confort.

  1. Ma tenta si pe mine sa fac la fel, dar daca tot imi promisem ca voi participa la toate, m-am ambitionat.

 6. Nu stiam despre aceasta competitie, m-ai facut curioasa!
  Dar oricum nu cred ca pot participa, pentru ca nu locuiesc in Romania…

  1. Of, din pacate nu. Competitia este destinata celor care au domiciliul sau reședința în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *