Colaborari Diverse Jurnal de mamica Recomandari Utile

O casă pentru fiul meu – un vis realizabil doar cu un credit ipotecar!

Cred că părinții noștri au avut puțin mai mult noroc. În vremea tinereții lor primeau casele de la fabricile pentru care lucrau și puteau să le achite în rate ceva mai ușor de rambursat. Într-un fel sau altul, pentru că toți oamenii erau încadrați la un loc de muncă, beneficiau automat și de un acoperiș deasupra capului. Salariile erau la fel pentru toți, mâncarea, lumina, căldura și apa caldă se dădeau cu porția, însă oamenii trăiau decent, aveau certitudinea supraviețuirii. 

Într-adevăr, oamenii nu prea primeau șansa dezvoltării, erau obligați să fie toți la fel, însă erau asigurate nevoile primare. Ce-i drept, nimeni nu poate fi fericit prin îndeplinirea nevoilor primare. Când acestea sunt asigurate, încep să apară aspirații mai înalte. Și e cumplit să ți se frângă aripile auzind că nu poți sau nu ai voie.

Astăzi avem democrație, libertate și confort, însă am primit și responsabilitatea de a ne zbate pentru reușitele noastre. Dacă vrem succesul, trebuie să muncim asiduu pentru el. Dacă vrem mai mult de la viață, trebuie să fim dedicați scopului nostru. Dacă vrem să ne îndeplinim visurile, trebuie să găsim soluțiile optime pentru ca fiecare vis să devină realitate. 

Un exemplu de dezvoltare, dedicare și succes este și compania AVBS Credit despre care am citit în acest comunicat de presă din Forbes:

Bilanț AVBS Credit: intermediere de credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate

Eu am propria mea familie, însă încă locuim în casa mea părintească, împreună cu tatăl meu. Am avut multe momente când m-am gândit să luăm un credit pentru a ne achiziționa propriul nostru apartament, în care să locuiesc doar cu soțul și băiețelul meu. Dar nu m-a lăsat inima să îl las pe tata singur, mai ales că este și bătrân.

Cu toate acestea, posibiliatea de a avea propria noastră locuință, pe care să i-o las ulterior copilului meu, încă mă tentează și mă încântă peste măsură. Nu vreau ca băiatul meu să treacă prin aceleași griji prin care trec eu acum. Mi-ar plăcea să îi asigur o casă a lui, în care să locuiască la maturitate împreună cu familia lui. Acest vis al meu, de a achiziționa un apartament, poate fi realizat doar printr-un credit ipotecar sau Noua Casă. Însă anul acesta au fost epuizate fondurile pentru Programul Guvernamental Noua Casă, iar pentru 2021 nu se știe dacă va mai exista acest tip de credit. Oricum ar fi, având în vedere situația noastră economică, vârsta noastră și planurile noastre de viitor, un credit ipotecar ne-ar fi mult mai potrivit. 

Mi-ar plăcea să încep anul 2021 în forță, identificând cea mai bună soluție de finanțare pentru mine și familia mea, pentru a ne îndeplini visul de a avea propria casă pe care băiatul nostru să o numească la maturitate: ACASĂ. 

Ca să scutesc drumurile la numeroase bănci, pentru a afla ofertele bancare și pentru a ști dacă îndeplinesc condițiile de eligibilitate ale instituțiilor finaciare, voi apela la compania de intermedieri credite bancare, AVBS Credit. Articolul din Forbes mi-a fost de mare ajutor în alegerea unei companii de brokeraj bancar serioase și de succes, așa cum este AVBS Credit. Au feedback-uri foarte bune pe internet!

Am nevoie de un broker care să se plieze pe programul meu, căci sunt mama unui copil destul de mic, iar timpul meu liber este chiar limitat. Am nevoie de un broker de credite care să fie receptiv, atent și dedicat dorințelor mele astfel încât să obțin cel mai potrivit credit ipotecar, cu cea mai bună dobândă de pe piață, în cel mai scurt timp posibil. Și știu că brokerul de credit AVBS Credit îmi poate îndeplini nevoile. 

Prin brokerul de credite vom reuși să obținem creditul ipotecar mult mai ușor, mai sigur și mai rapid decât dacă am face noi, singuri, toate demersurile. Serviciile AVBS Credit sunt 100% GRATUITE și dețin parteneriate cu mai mult de 30 de instituții bancare și non-bancare din România. Știm că băncile au produse de creditare diferite, oferte de creditare diferite și dobânzi diferite, așadar ajutorul unui broker de credite este imperios necesar pentru obținerea celui mai ieftin credit ipotecar. 

Din zecile de oferte bancare, brokerul de credite identifică soluția de finanțare potrivită, întocmește dosarul de credit cap-coadă, îl depune în analiză la bancă și obține aprobarea creditului ipotecar în cel mai scurt timp posibil. 

Și da, am încredere în AVBS Credit pentru că această firmă de intermedieri credite are o experienta de peste 13 ani pe piața românească și au ajutat peste 16.000 de clienți. În plus, mai mult de 80 % din creditele intermediate sunt ipotecare și Prima Casă / Noua Casă. 

În 2021 voi da frâu liber planurilor de viitor și voi face pasul cel mare pentru mine și familia mea! Sunt tare curioasă, voi ați apelat vreodată sau ați dori să apelați la un broker de credite pentru obținerea unui credit ipotecar pentru achiziționarea unei locuințe? Știați că băncile au oferte de creditare diferite?

Iată mai multe detalii despre AVBS Credit: 

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

sursa foto: https://pixabay.com/

Despre mine

Mama, soție, prietena și nu în ultimul rand femeie...
Scriu cu placere despre beauty, fashion, viata de mamica si multe altele.

(3) Comments

  1. Creditul ipotecar e singura varianta plauzibilă pentru propria casa

  2. Nu știam despre AVBS, dar mă bucur mult că am aflat, deoarece mă bate gândul să accesez un credit ipotecar.

  3. Nu știam despre această firmă de intermedieri credite,dar mă bucur că am am aflat atâtea detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *